Představujeme Mid Season Brawl

  Heroes Global Championship    HGC    Mid Season Brawl   

Představujeme Mid Season Brawl

Jak jsme vás již informovali, Heroes Global Championship je zpět (odkaz na článek) a to bez dalších přestávek po zbytek roku. Týmy dohrají druhou polovinu ligy až k turnaji Mid-Season Brawl, největšímu eventu dosavadního roku. Sem v červnu přicestuje 12 nejlepších týmů z celého světa, aby soutěžili o jediněčnou trofej a podíl z Prize pool ve výši 250,000 dolarů.

 

Mid-Season Brawl se skládá ze dvou částí - skupinové fáze a následné vyřazovací fáze na dvě porážky. Skupinová fáze se bude hrát od 10. června ve Stockholmu. Postupující poté pocestují na hlavní event v rámci DreamHack Summer ve švédském Jönköpingu, aby o týden později dohráli vyřazovací fázi turnaje.

Skupinová fáze

12 účastníků je rozděleno do dvou skupin po šesti týmech. Všichni ve skupině budou hrát systémem každý s každým v sérii dvou her. Za každou vyhranou hru získají jeden bod a v případě výhry v obou hrách, bonusový třetí. Po odehrání všech zápasů postoupí z každé skupiny dva týmy s nejvíce body do Upper Bracket (části vítězů) ve vyřazovací části, týmy na 3. a 4. místě postoupí do Lower Bracket (části poražených). Dva nejhorší účastníci z každé skupiny budou z turnaje vyřazeni.

Vyřazovací fáze na dvě porážky

Zvolený formát turnaje, se čtyřmi týmy nasazenými do Upper Bracket a čtyřmi do Lower Bracket, odměňuje vítěze kratší cestou k titulu a poraženým dává druhou šanci. Tým, který do finále postoupí z Upper bracket bude odměněn výhodou ve formě náskoku 1:0 v BO7 (na čtyři vítězné hry) sérii o titul. Všechny ostatní série ve vyřazovací fázi budou ve formátu BO5 (na tři vítězné hry).

 

Mid-Season Brawl ukončí první fázi HGC korunovací šampiona a ustanovením žebříčku pro druhou fázi HGC. Zde spolu již známé týmy, a možná i pár nových, budou znovu soupeřit s pohledem upřeným na konečný cíl - finále Heroes Global Championship.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet