Nový hrdina odhalen, do hry se dostane v dubnu

Elektronické vydání časopisu Gameinformer přineslo zajímavé informace o ostrostřelkyni Tracer. Stejně jako Cho’gall nebo Abathur i ona bude svým herním stylem naprosto unikátní a bude se vymykat všem zavedeným konvencím MOBA her.

Tracer, zařazením ranged assassin, bude věrnou kopií své Overwatch předlohy. Těšit se můžeme na rychlou, mobilní postavičku, střílet můžete za běhu, teleportovat se a vracet se v čase. Místo many bude mít zásobníky/přebíjení. Naprostou novinkou a specialitou je dostupnost ultimátní schopnosti, Pulse Bomb, hned od prvního levelu. Na 10. levelu ultimátku upravíte, vybírat budete moci z:

  • Pulse Bomb má delší dosah a zpomaluje.
  • Pulse Bomb má větší poškození proti jednotlivci na úkor AoE.
  • Pulse Bomb má delší dosah a kratší CD.

Na výběr budeme mít hned několik herních stylů, od leechování HP, boj z blízka, až po její postavení přesně podle Overwatch; teleportujete se do boje, hodíte Pulse Bomb, vystřílíte část zásobníku a vrátíte se v čase, aniž by nepřítel mohl zareagovat.

Tracer bude dostupná zdarma pro ty, kdo mají předobjednanané Overwatch Origins Edition nebo Overwatch Collector's Edition. Ostatní si ji budou muset zakoupit za herní měnu nebo za reálné peníze.

Zdroj: Reddit



Naposledy upravil/a Bellatrix 13.03.2016 v 19:22:07.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet