Novinky z BlizzConu #1

Máme za sebou úvodní ceremonii BlizzConu 2016, na které se objevilo hned několik novinek pro Heroes of the Storm! V průběhu tohoto víkendu budeme mít o níže zmíněném obsahu mnohem více novinek, takže neváhejte a sledujte Heroesfan.cz, případně živý psaný přenos na webu BlizzCon.cz!

Nový Brawl

Nová mapa, resp. brawl bude dostupný od 15. listopadu! Půjde o Blackheart's Revenge. Na této mapě půjde o to, že jeden z týmů bude bránit své jádro před útoky protivníků, kteří mohou k útokům využít nemrtvou loď.

Nový hrdina – Varian

Varian se z World of Warcraftu (kde mimochodem při příchodu datadisku Legion umřel) přesouvá do Heroes of the Storm! Půjde o první multiclass. A co to znamená? Bude pouze na vás, zda budete Variana hrát jako Assassina nebo Warriora. Varian bude dostupný od 15. listopadu.

Nový hrdina – Ragnaros

Další World of Warcraft postava. Tento boss se ve WoW objevil již vícekrát a tentokrát se podívá i do Heroes! Ragnaros bude těžit ze schopností ovládat oheň. Hráči budou moci pomocí kouzel „vkročit“ do pevností (forts), vylepšit je a ubránit je proti nepřátelům. Ragnaros bude ve hře dostupný v průběhu prosince.

Herní bonus

Od 15. listopadu do 4. ledna budou moci hráči odemknout některé herní bonusy zcela zdarma. Pokud budete hrát s jedním nebo více přáteli, získáte za 15 her skin pro Oni Genji a Zaryu. Za 30 her získáte další 4 hrdiny, 30 denní stim pack a další maličkosti! 



Naposledy upravil/a Ellendway 04.11.2016 v 21:42:14.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 05.11.2016 10:36

hmm, proc musi byt vsechny odmeny pokazde jenom za hrani s prateli? Proc nemuzou jednou dat i odmenu za solo hrani?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet