Mephisto - Hero Spotlight a představení abilit

  mephisto    hrdina   

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Lord of Hatred: Zasažení nepřítele základními dovednostmi snižuje cooldown základních dovedností. Zásah Skull Missile a Shade of Mephisto snižuje CD o 1,5 sekundy za každého zasaženého nepřítele. Zásah Lightning Nova snižuje CD o 0,3 sekundy za každého zasaženého nepřítele.
  • (Q) Skull Missile - Mephisto vyvolá lebku, která po 0,75 sekundy cestuje v přímce. Uděluje 127 poškození zasaženým nepřátelům a zpomalí je o 25 % na 2 sekundy.
  • (W) Lightning Nova - Kolem Mephista se vytvoří kruh z blesků. Trvá 2,5 sekundy. Nepřátelé uvnitř kruhu dostávají 48 poškození každých 0,25 sekundy. Pokaždé, když Nova zasáhne nepřátelského hrdinu, poškození je navýšeno o 4 %, maximálně však o 40 %.
  • (E) Shade of Mephisto - Mephisto se teleportuje, udělí 78 poškození všem nepřátelům v okolí. Na původním místě zůstane Shade of Mephisto. Za 2,5 sekundy se Mephisto teleportuje na místo, kde se nachází Shade of Mephisto.
  • (R) Consume Souls - Mephisto 2,5 sekundy vyvolává kouzlo, kterým odhalí všechny nepřátelské hrdiny. Všichni hrdinové dostanou 357 poškození a jsou na 2,5 sekundy zpomaleni o 40 %.
  • (R) Durance of Hate - Po jedné sekundě Mephisto vyvolá zlé duchy, kteří na 2 sekundy zastaví (Root) nepřátelského hrdinu a udělují 160 poškození. Durance of Hate se poté šíří od nepřátelského hrdiny na další nepřátelské hrdiny a znovu zastaví a udělí poškození.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ysu 21.08.2018 19:00

Móóóóóóc pěkný. Bude dělat velikej bordel ve fightech.
Už se na něj těším, konečně ho blizzardi povolali do Nexu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet