Hero League - změna ve velikosti týmů

Ranked play doznalo hodně změn v posledním Heroes of the Storm patchi. Zvedla se velká debata ohledně maximální velikosti party, která se může do Hero League (4 lidé). Po přečtení zpětné vazby, Blizzard prozkoumal nasbíraná interní data, aby zjistil, jak je nadále možné pracovat s velikostí party a jaký by tato změna měla dopad na Ranked play. Blizzard došel k zajímavému rozhodnutí, ti kdo se připojují v partě tří, čtyř a pěti lidí si Hero League už nezahrají.

Co stálo za tímto rozhodnutím? Blizzard při bližším průzkumu dat našel obrovské rozdíly ve zkušenostech lidí v partě. To je v pohodě pro čtveřici hráčů, kteří se rozhodnou i přes tento rozdíl v dovednostech hrát spolu. Matchmaking systém jim musí přidat do party pátého hráče, který se přihlásil do fronty sám a nechce zrovna hrát s lidma, kteří mají rozdílné stupně zkušeností.

Také to mohlo vytvářet situace, kdy si hráči dohodli strategii, ale nepovedlo se jim ji předat pátému spoluhráči. Druhou možností je, že pátý hráč nesouhlasil s rozhodnutím ostatních, nebyl ochotný pomáhat ostatním. Obě situace mohly vést ke třením, pokud se komunikace nezlepšila.

Ba co víc, týmy složené ze tří a čtyř hráčů se v Hero League objevují méně častěji než sólo hráči a týmy složené ze dvou. Vícečlené týmy představují pouze malou část Ranked her, takže nemáme problém je odstranit Hero League za účelem zlepšení zápasů.

Tato změna přijde v dalším updatu hry. Jako vždy, Blizzard bude situaci monitorovat a bude sledovat, jak tato změna ovlivnila zážitky z Hero League a v případě potřeby udělá další změny.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Fredrik 10.09.2015 10:03

Axon
taze uz rank hrat nebudem, hej?(bo vacsinou sme 3-4 v parte)
Už maximálně ve dvou. Sežeňte si pátého a team league ranked je vám otevřený

Axon 05.09.2015 12:55

taze uz rank hrat nebudem, hej?(bo vacsinou sme 3-4 v parte)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet