Gamescom hrdinové berou Nexus útokem

Gamescom byl bohatý na události týkajících se Heroes of the Storm. Představeni byli 4 noví hrdinové: monk Kharazim, beastmaster Rexxar, první warrior hrdina ze Starcraft univerza Artanis a čtvrtým je Medic, support ze Starcraftu.. Jako poslední zde máme tématický battleground Infernal Shrines.

Kharazim

Zatím co zuří Eternal Conflict, nový hrdina, statečný ochránce Sanctuary, se chystá zasáhnout do bojů. Kharazim, Monk of Ivgorod, první support hrdina z Diablo univerza, vnese mezi spojence vnitřní klid. A bolest mezi nepřátele. Monk je pohyblivý hrdina, který si může zvolit mnoho různých poslání díky výběru jednoho ze tří traitů z talentového stromu. Kharazim si může vybrat Iron Fists, kdy získá bonus k poškození, Transcendence jej bude léčit z meele útoků, nebo Insight, který obnovuje manu a vyvažuje jak útočnou, tak obranou roli monka.

Monk Monk Monk

Rexxar

Do bitky se zapojí legendární azerothský beastmaster Rexxar a jeho loajální společník, medvěd Misha. Rexxar je unikátní ranged warrior, který společně se svým divokým společníkem útočí na nepřátele. Misha je nedílnou součástí Rexxarových útoků, obtěžuje nepřátele, absorbuje poškození a jednou ze svých abilit uděluje stuny.

Rexxar Rexxar Rexxar

Artanis

Jste typem hráče, který preferuje válečníky? Máte rádi souboje zblízka a hezky si všechno vyříkat z očí do očí? Pak možná bude Artanis hrdinou přesně pro vás. Vůdce Protossů se brzy zapojí do soubojů. Je prvním Starcraft válečníkem a jeho útoky budou bolet.

Medic

Prosím nahlašte důvod přivolání zdravotnické pomoci nové ranged support hrdince ze Starcraft univerza, která byla
odhalena na Gamescom 2015. Medic se chystá hlásit se do služby v Nexu. Přichází z Koprulu Sector a má sebou věrný Medivac. Rád pomáháš přátelům a chceš zajistit jejich přežití během těžkých soubojů? Medic je určena právě tobě!

Infernal Shrines

Kharazim není jediným prvkem pocházejícím ze Sanctuary. Infernal Shrines je druhá Diablo mapa, má tři lajny, a tři svatyně (shrines), které pravidelně sbírají sílu. Týmy mají možnost tuto sílu vypustit, a to tak, že svatyni poklepem aktivují. Touto akcí vyvolají obránce, musí je porazit, a tím vyvolat Punishera, který bude bojovat po jejich boku. Punisher bude mít jeden ze tří affixů, Arcane, Frozen, nebo Mortar. Mezi unikátní vlastnost Punishera bude dozajisté patřit možnost cíleně útočit na hrdiny. Punisher si vybere vždy nejbližší lajnu od místa svého zrození.

Punisher Punisher Punisher

In Development

Zdroj: Battle.net



Naposledy upravil/a WitekCZ 08.08.2015 v 20:54:46.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kaplanko 11.08.2015 15:36

Medic se bude nejspíš jmenvoat Mari Suzek

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet