Dreamhack All-Stars Winter 2015 již zítra

Organizátoři akce věnovali spoustu času a úsilí, aby se návrat Heroes of the Storm vydařil a přilákal co nejvíce lidí. Na akci bylo pozváno osm velice silných týmů, z nichž pozvánku odmítl pouze Natus Vincere, který se teprve rozehrává po odchodu kapitána scHwimpiho a hráče JayPL. Je škoda, že Na’Vi neuvidíme, ale kvalitních týmů tu bude více než dost.

Týmy

Skupina A

Team Dignitas - pozvaný

mYinsanity - pozvaný

Team ROCCAT - pozvaný

TCM-Gaming - kvalifikovaný

Skupina B

Team Liquid - pozvaný

Virtus.Pro - pozvaný

Fnatic - pozvaný

G2 Esports - pozvaný

Heroes of the Storm se v rámci Dreamhack All-Stars odehrál již dvakrát a pokaždé jej vyhrál Team Liquid, který za posledních několik měsíců nezažívá nejrůžovější období. Uvidíme, jestli mu prospějí tři nové tváře. Největší favorit je Team Dignitas, finalista Blizzconu, který před pár dny také obměnil sestavu. Uvidíme, jak dokáží nové posily nahradit tahouna adrd.

Získané zkušenosti by měly dovést Team Dignitas alespoň na první místo skupiny A. Souboj o druhé místo bude velice zajímavý sledovat. Team ROCCAT opustil pouze Cris, mYinsanity obsahuje soupisku Teamu Spartanien, který neměl tak daleko k tomu, aby se probojoval do finálového turnaje Road to Blizzcon. A TCM-Gaming je složený z nejlepších hráčů tří týmů – MeetYourMakers, Nihilum a Teamu Acer. Podle posledních informací si za něj na Dreamhacku zahraje i zmíněný adrd. Pod největší tlakem se nejspíše nachází Team ROCCAT, který by se po neúspěchu na RtB měl postavit na stupínek vítězů, jinak to možná bude stát místo v sestavě další členy týmu. Uvidíme, jak se s tímto tlakem hráči vypořádají.

Ve skupině B osobně žádného velkého favorita nevidím. Jediný tým, který nezaznamenal žádnou změnu, je G2 Esports, dříve známí jako Gamers2/G2.Kinguin. Hráči by tedy měli být nejsehranější v celé této skupině, možná dokonce na celém turnaji. Bude jim to ale stačit na výhru? Team Liquid bude určitě chtít obhájit svou nadvládu na Dreamhacku. Na výsluní se jistě bude chtít dostat i Fnatic, který byl asi největším zklamáním skupinové části Road to Blizzcon.

Formát turnaje

Datum: 26. a 27. listopadu

Prize Pool: $25,000 USD

Počet týmů: 8

Formát: GSL – skupinová část, čtyři nejlepší jdou do playoff (2 z každé skupiny)

Formát zápasů: Bo3 ve skupinách, Bo5 v playoff

Povolené mapy

Bohužel se na tomto turnaji nedočkáme nové mapy Towers of Doom. Haunted Mines, který je postavený mimo rotaci, bude k dispozici.

Battlefield of Eternity
Blackheart’s Bay
Cursed Hollow
Dragon Shire
Garden of Terror
Haunted Mines
Infernal Shrines
Sky Temple
Tomb of the Spider Queen

Povolení hrdinové

Cho’gall? Ano! V oficiálních pravidlech turnaje není žádná zmínka, že by nějaký hrdina neměl být povolený. Těšit se tedy můžeme na plný hero pool.

Moderátoři

Pozvánku obdrželi a přijali velmi oblíbení moderátoři i experti, které jsme mohli potkat v Praze i na Blizzconu. Uvidíme tak krásnou Nysiru i skvělého Grubbyho.  

James “Kaelaris” Carrol – Panel Host
Yoan “ToD” Merlo – Expert
Michael “KendricSwish” Kratzel – Expert
Manuel “Grubby” Shenkhuizen – Expert
Marcella “Nysira” de Bie – Host & Interviewer

Program

- všechny časy jsou uvedeny v CET

Čtvrtek 26. listopad
11:45 – Úvodní představení
12:00 – Skupina A – Zápas 1
13:30 – Skupina A – Zápas 2
15:00 – Skupina A – Zápas 3
16:30 – Skupina A – Zápas 4
18:00 – Skupina B – Zápas 1
19:30 – Skupina B – Zápas 2
21:00 – Skupina B – Zápas 3
22:30 – Skupina B – Zápas 4

Pátek 27. listopad
13:15 – Úvodní představení
13:30 – Skupina A – Rozhodující zápas
15:00 – Skupina B – Rozhodující zápas
16:45 – Semifinále 1
18:35 – Semifinále 2
20:30 – Grand Finále

Kde sledovat?

Již zítra se sejdeme na Twitch.tv/dreamhackheroes / Twitch.tv/blizzheroes/. Všechny zápasy by měly být streamované. Propojením vašeho battle.net a twitch účtu můžete získat Cho’galla, jak jsme uvedli v poslední novince.

Zdroje:

Dreamhack.se



Naposledy upravil/a Tetrisek 25.11.2015 v 17:01:27.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet