Chromie - Hero Spotlight

Bronzový drak jménem Chromie začíná tasit drápky! Celý Nexus už se klepe! A čím že bude tato nenápadná gnomka ohrožovat dosavadní hrdiny? Odpoveď naleznete v novém videu, které nám představí veškeré její zbraně. Tušíte správně, na světě je Hero Spotlight pro Chromie. Která abilita podle vás nejvíce zamává s aktuální metou? Bude to trait, který dává Chromie talenty o level dříve, nebo snad nějaká z jejích ultimátních vlastností? Podělte se s názorem do komentářů.


Nepostřehli jste nějakou z abilit ve videu? Nevadí, máme je pro vás vypsané!

  • Sand Blast [Q]:
    Po jedné vteřině vyšle střelu, která udělí 855 (20. úroveň) poškození do prvního zasaženého hrdiny. Sand Blast zasáhne pouze hrdiny, přes vše ostatní pouze projde.
  • Dragon’s Breath [W]:
    Vyšle do vzduchu svou dračí sílu, která po jedné a půl vteřině zavalí nepřátele a udělí 965 (20. úroveň) poškození všem v oblasti dopadu. Nepřátelský tým nevidí, kam střela dopadne.
  • Time Trap [E]:
    Umístí časovou past, která se nastaví a zneviditelní po dvou vteřinách. První hrdina, který pastí projde, dostane Stasis na dvě vteřiny.
  • Slowing Sands [R1]:
    Umístí písečný vír, který velmi zpomalí hrdiny v něm uvězněné. Čím déle je aktivní, tím více hrdiny zpomaluje. Maximálního zpomalení (50%) dosáhne po pěti vteřinách.
  • Temporal Loop [R2]:
    Po seslání na nepřátelského hrdinu ho tato schopnost po třech vteřinách teleportuje na místo, kde ho Temporal Loop zasáhl.


Naposledy upravil/a Tetrisek 09.05.2016 v 19:47:42.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Daralyn 09.05.2016 19:18

nikdy jsem nebyl fanda Bronzové Letky ale Chromie je úžasná

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet