Blizzfan.cz - Výročí WoW, rozhovor s Jumpem a hrdinové v…

Pojďme se společně podívat, co se minulý týden událo v ostatních hrách od Blizzardu: jak jistě všichni víte, Hearthstone není jedinou populární hrou od tohoto vývojáře.

World of Warcraft

 

World of Warcraft v listopadu oslavilo již desáté narozeniny, což se samozřejmě neobešlo bez patřičných oslav i přímo uvnitř hry. Blizzard k tomuto výročí vytvořil speciální nový battleground Tarren Mill vs. Southshore, kde jste se konečně mohli pomstít druhé frakci za napáchané křivdy v těchto dvou malých osadách. Mimojiné byl také znovuotevřen legendární raid Molten Core, kde můžete získat spoustu zajímavých odměn pro vaše postavy. Tyto i další bonusy ve hře budou až do úterý 13. ledna , tak je nezapomeňte vyzkoušet.

Ruští hráči Starcraftu 2 a zároveň fanoušci World of Warcraft se rozhodli nečekat na to, že by Blizzard někdy v budoucnu vydal pokračování úspěšné strategie Warcraft III a vzali to do vlastních rukou. Rozhodli se totiž vytvořit remake této populární hry právě jako mód do Starcraftu 2. Nazvali ho Warcraft: Armies of Azeroth; rozšíření sice ještě není venku, ale podle uveřejněného traileru to vypadá náramně, minimálně po grafické stránce a máme se tedy na co těšit.

Na portálu WoWfan.cz se pravidelně objevují videopříručky pro začínající i pokročilejší hráče, které mohou leckomu usnadnit hraní. Poslední příručka je zaměřena spíše na nováčky, kteří ještě nemají tolik zkušeností s PvE a dungeony obecně. Věnuje se totiž Proving Grounds>, což je ve své podstatě zkušební aréna, ve které si můžete bez jakéhokoli rizika vyzkoušet různé role, které musíte plnit v partě v dungeonu. S příchodem nového datadisku je dokonce nutné získat alespoň stříbrnou medailu z těchto tréninků, abyste mohli vstoupit do Heroic dungeonů a tak se podobný návod rozhodně může hodit.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

 
http://hsfan.tiscali.cz//pictures/images/superjump_banner
 

Jaké informace máme z populární karetní free-to-play hry Hearthstone? V čase po svátcích se toho tolik zajímavého nedělo, a proto portál HSfan.cz přináší rozhovor s Lukášem “Jumpem” Vobeckým, který už několik let patří mezi elitu české programingové scény - ta by totiž bez něj nejspíš vypadala úplně jinak. Seznamte se s kapitánem Starcraft 2 sekce týmu eSuba, hlavním adminem pro Starcraft a Hearthstone na Playzone, hlavním pořadatelem největší LAN party u nás LanCraftu, jedním z tvůrců projektu Hearthstone Turnaj Středních škol a v neposlední řadě také majitelem nemovitosti, která je mezi hráči známá pod názvem The Nest.

A jelikož už jsme zmínili Hearthstone Turnaj Středních Škol, tak u něj ještě chvíli zůstaneme. Jedná se totiž o poměrně unikátní projekt, který se snaží přinést e-sport na střední školy a začíná právě u této populární karetní hry. První sezóna, která má ještě poměrně skromné ambice, již začala a vy se tak můžete podívat na video z prvního turnaje v České Lípě.

 

Overwatch

 

Nejnověji představaná hra od Blizzardu, Overwatch, toho samozřejmě ještě nemá tolik co nabídnout, protože ještě není ani přístupná její Alpha verze, i tak jsme pro vás ale nějaký obsah za poslední týden připravili. Postupně si totiž představujeme jednotlivé hrdiny, se kterými se v této "střílečce" setkáte. Seznamte se s ladnou Tracernelítostným Reaperemrobotem Zenyattou a geneticky upravenou gorilou Winstonem.

 

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet