Blizzfan soutěž s Minotaur.cz

Arthas, Tyrael nebo Raynor. Jen málokterý hráč Heroes of the Storm nezná ikonické hrdiny spojující tři univerza z dílny Blizzardu. Podobně jen stěží najdeme hráče, který by si alespoň jednu z těchto a dalších postav, které Heroes of the Storm nabízí, nezkusil. Prohánět se se svým Stitchesem nebo Novou napříč tajemným Nexem je zážitek pro nejednoho fanouška, mít svou vlastní Novu na poličce nebo vedle počítače je ale mnohem, mnohem lepší!

Pokud chcete i Vy patřit mezi řadu spokojených majitelů jedné ze sběratelských figurek Heroes of the Storm, pak zbystřete. Ve spolupráci s internetovým obchodem Minotaur.cz si nyní můžete o jednu figurku zasoutěžit. Stačí k tomu jediné, správně zodpovědět naše dvě otázky, na webu Minotaur.cz najít soutěžní slovo ukryté v obrázku v popisku jednoho produktu, a doufat, že zrovny vy budete ten šťastný vylosovaný výherce.

O co hrajeme:

1. místo: Heroes of the Storm - Mystery Mini figurka 6cm
2. místo: Sleva 20 % na jednorázový nákup libovolného množství figurek Heroes of the Storm - Mystery Mini v obchodě minotaur.cz
3. místo: Sleva 20 % na jednorázový nákup libovolného množství figurek Heroes of the Storm - Mystery Mini v obchodě minotaur.cz

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali na e-mail

Pravidla soutěže:

  • Musíte být registrování na heroesfan.cz, wowfan.cz nebo hearthstone.cz.
  • Musíte správně odpovědět na všechny otázky.
  • Vyplňte výše umístěný dotazník s otázkami a odešlete jej spolu se svým nickem, pod kterým jste registrováni na jednom z webů, a kontaktním e-mailem.
  • Své odpovědi posílejte nejpozději do neděle 18. 10. 2015 23:59!
  • Vyhodnocení a losování proběhne 19. 10. 2015, výherci budou kontaktováni na e-mail uvedený ve formuláři.
  • Výhry zasíláme pouze v rámci území České a Slovenské republiky.
  • První cenou je balíček obsahující Heroes of the Storm - Mystery Mini figurku. Figurka v balení je náhodná a není možné výběr figurky ovlivnit ani ji jinak vymáhat či vyměnit.
  • Redakce Heroesfan si vyhrazuje právo na změnu pravidel během soutěže.


Naposledy upravil/a Itharael 19.10.2015 v 19:07:29.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet