Známe další vodítko - kdo vyběhne z Dark Portalu?

  new hero    dark portal    wow   

včerejší článek přinesl první radostnou zprávu pro mnoho z vás - bude se jednat o hrdinu z Warcraft univerza. A měl by to být někdo, kdo je nějakým způsobem spojený s Dark Portalem. Tím zanikly myšlenky, že by se mohlo jednat o dalšího Overwatch hrdinu, nebo očekávaného Kel'Thuzada.

Teaser, který nám Blizzard ukázal po skončení HGC.

 

Každopádně těch možností je pořád několik desítek. Možná dokonce stovek. Prvotní analýza potvrzuje, že se jedná o původní Dark Portal. Mohlo by se tedy jednat o Maiev, Khadgara, Turalyona, Lothara nebo dokonce třeba Ner'zhula. Takový Garrosh by mi spíše pasoval k portálu druhému, který vedl na Draenor. Dobrý odhad je i Kil'jaeden. Do Nexu se totiž často dostanou hrdinové, kteří již nejsou ve světě živých (zdravíme Variana). KJ, jako hlavní boss raidu Tomb of Sargeras, umírá snad každou minutu.

 

Druhé vodítko

Novy Orgrimmar
Teaser #2: Brána nového Orgrimmaru

 

Čekali jsme, že nám další vodítko napoví. Ale mně osobně spíše zamotalo hlavu. Na obrázku je vidět Orgrimmar. Nový Orgrimmar. A víte, kdo jej takto nechal opravit? Garrosh Hellscream.

 

Co myslíte? Je tímto o novém hrdinovi rozhodnuto? Podělte se o vaše názory!

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

pcapal 20.07.2017 14:44

A co takový Orgrim Doomhammer, podle kterého je to město pojmenované? Ale Garrosh je pravděpodobnější. Už jen proto, že Orgrimovo kladivo a zbroj nosí zelený Ježíš.

Fredrik 20.07.2017 14:59

U Orgrima bych ocekaval obrazek prvniho Orgrimmaru, tedy toho jeho.

Kaileen 20.07.2017 17:41

@Fredrik to je uz co za kravinu ... neviem o tom zeby orgrim doomhammer vobec niekedy v orgrimmare ako ho pozname bol ... ani v tom starom ... to mesto je len pomenovane v jeho mene na znak cti ... rovnako znama vzducholod Orgrim's Hammer

Fredrik 21.07.2017 12:18

@Kaileen Myšlenka byla správná, ale špatně jsem se vyjádřil. Přijmi tak mou omluvu. :-) Myšlenka byla taková, že pokud by se jednalo o Orgrima, seděl by mi obrázek prvního Orgrimmaru, tedy původního, který byl stavěn na znak cti, jak jsi poznamenala.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet