WoWfan.cz a HSfan.cz - Útok na WoW a 2. sezóna Hearthstone

Novinky z WoWfan.cz

Pro fanoušky a hráče World of Warcraft byl minulý týden docela krušný. Krom toho, že se stále objevuje víc a víc informací o chystaném datadisku Warlords of Draenor, se minulý týden například objevil nebezpečný trojský kůň, který hráčům krade jejich Battle.net účty. Abyste byli v obraze, přinášíme vám další týdenní shrnutí novinek z naší partnerské stránky WoWfan.cz. Datadisk Warlords of Draenor se pomalu ale jistě blíží a objevuje se tak čím dál víc otázek na vývojáře. Každého zajímá, jak bude datadisk vypadat i jak budou fungovat jednotlivé mechaniky. Velké změny čekají například některé staty, mimo jiné se objeví nový stat Multistrike. Hodně se také debatuje o spuštění nového PvP prostředí, které nebude vyžadovat žádný gear a bude pouze o schopnostech daného hráče. V podstatě jde o inspiraci Guild Wars 2 systémem Trial of the Gladiator. Od příběhových designerů jsme se také dozvěděli, jak se dostali k nápadu cestování časem a dimenzemi, což je přesně případ WoD.
I live servery s patchem 5.4.2 se ale pořád mění. Jeden hotfix kromě oprav například upravuje Shadowform a Moonkin Form, jiný zase mění talenty Death Knightů, Hunterů a Shamanů a třetí ladí obtížnost některých dungeonů. Proběhla také úprava Parental Control systému, nyní už hra nedovolí chráněnému účtu provádět reálné finanční transakce, pokud to není explicitně povoleno.Varian Milovníky Azerothu určitě potěší příspěvky do dvou pravidelných sekcí. V průvodci po zajímavostech Azerothu se tento týden můžete podívat do Swamp of Sorrows a Blasted Lands a v soundtrack koutku si můžete znovu poslechnout epickou skladbu Seasons of War z původního World of Warcraft cinematic traileru. Na zoubek se také můžete podívat dvou worgenským hrdinům: Dariovi Crowleymu a Liamu Greymaneovi. Pokud by to vaše po příbězích lačné buňky nenasytilo, můžete si přečíst finální kapitolu povídky Píseň ohně nebo vyzkoušet povídku Jade Clouds. Na závěr si určitě nezapomeňte přečíst recenzi právě vyšlého komiksu World of Warcraft 2, který přináší velice napínavý příběh a u jehož překladu redaktoři WoWfan.cz pracovali jako odborní konzultanti.

Novinky z HSFan.cz

Nesmíme zapomínat ani na novinky z multiplatformní karetní hry Hearthstone: Heroes of Warcraft a z naší partnerské stránky HSFan.cz. Nejdůležitější je samozřejmě dlouho očekávané spuštění druhé herní sezóny, které probíhá v těchto dnech. Spolu s ní by se snad měla Beta verze hry zpřístupnit už úplně všem zájemcům. Čekání na přístup do Bety si můžete zkrátit studijem herních balíčků tří hráčů, kteří se zúčastnili Inkeeper Invitational turnaje na Blizzconu.

Naposledy upravil/a Bellatrix 14.01.2014 v 15:17:21.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet