WoWfan.cz a HSfan.cz - Toy Box ve WoD a Beta HS téměř pro…

S příchodem dalšího víkendu vám přinášíme další pravidelné shrnutí týdenních novinek z našich partnerských webů WoWfan.cz a HSFan.cz. Zjistěte, co se děje v MMORPG World of Warcraft a v karetní hře Hearthstone: Heroes of Warcraft!

Novinky z WoWfan.cz

Každý týden se dozvídáme víc a víc informací o chystaném datadisku Warlords of Draenor. Naposledy jsme si představili informace o novince, kterou datadisk přinese - o tzv. Toy Boxu. Tato nová funkce přinese všem hráčům mnohem víc místa v jejich inventáři, protože všechny “vtipné” předměty se budou ukládat ve speciálním rozhraní, které nebude zabírat žádné místo. Změny se ale dotýkají i současné verze hry. Jedním z posledních hotfixů bylo oslabeno hned několik povolání, jiným byly opraveny nějaké chyby a oslaben Hunter. Velkou změnou také prochází zavedená Blizzard podpora. Ruší se klasické telefonní linky s mluvícím automatem, nyní naopak pouze zadáte své telefonní číslo a Blizzard vám zavolá sám.
Pokud jste soutěžili v novoroční WoWfan.cz soutěži, určitě si nezapomeňte zkontrolovat, jestli jste náhodou nevyhráli. I kdyby se na vás ale neusmálo štěstí, nemusíte smutnit. Pro zlepšení nálady si poslechněte jednu z nejepičtějších skladeb z herních soundtracků vůbec - píseň Arthas, My Son. Pravidelní čtenáři WoWfan.cz určitě sledují našeho turistického průvodce po Azerothu, kde si představujeme nejzajímavější místa tohoto fantasy světa. Již devátou kapitolou jsme završili putování po Eastern Kingdoms a příště budeme pokračovat na další kontinenty! Obdivovatelé vládkyně nemrtvých, Sylvanas, si také určitě rádi přečtou článek o hrdinech, kteří se jí pokusili zradit. Uvidíte, že v jejím případě se to rozhodně nevyplácí.
Nesmíme zapomínat ani na další kapitolu oficiální povídky Quest for Pandaria. Nového dílu se dočkala i autorská povídka Jade Clouds.

Novinky z HSFan.cz

Většina fanoušků Hearthstone mohla tento týden slavit. Všichni žadatelé o vstup do bety měli být tento týden obslouženi a vypadá to, že open beta bude také spuštěna nejpozději v únoru. Nic vám už tedy nebrání v tom, abyste mohli tuto hru vyzkoušet! Před vstupem do napínavých bojů se ale vyplatí nastudovat si různé karty a balíčky. I proto jsme pro vás na HSFan.cz připravili článek, ve kterém rozebíráme, jaká z karet ve hře je nejméně užitečná, abyste věděli, čemu se vyvarovat. Pro dobrou přípravu se určitě také vyplatí sledovat “profíky”, nezapomeňte omrknout výsledky pátečního souboje mezi eSubou a CWC.
Díky beta testování se ve hře spousta věcí pořád mění. Jednotlivé mechaniky se zlepšují, karty se vyvažují a detaily se dolaďují. Informace o nejnovějších změnách můžete zjistit v nejnovějších patch notes.

Naposledy upravil/a Bellatrix 18.01.2014 v 17:38:08.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet