WoWfan.cz a HSfan.cz - Nové modely ve WoW a Open Beta…

Je za námi další týden a je proto čas na pravidelné shrnutí novinek z našich partnerských webů WoWfan.cz a HSFan.cz. Nutno podotknout, že uplynulý týden byl opravdu bohatý na novinky ze světů World of Warcraft a Hearthstone: Heroes of the Warcraft.

Novinky z WoWfan.cz

http://media.wowfan.cz/uploaded/EbonBladeIronHorda
Datadisk k World of Warcraft, jež ponese název Warlords of Draenor, se mílovými kroky blíží a my tak máme čím dál víc informací o tom, co vlastně přinese. Ne všechno se nakonec v datadisku musí objevit, ale i tak pomalu získáváme docela dobrou představu o jeho obsahu. Hodně se spekuluje o datu vydání a možná bychom se ho mohli dočkat už o prázdninách.
new human female model
Velkou pozornost na sebe lákají nové grafické modely postav, které by mimo jiné mohli umožnit, že budeme někdy moci hrát i za hnědé nezkažené orky. Hodně se také mluví o tom, že nový datadisk přinese ihned po koupi svému majiteli automatický boost jedné z postav na level 90. Neměli bychom zapomínat ani na nikdy nekončící debatu o rovnováze mezi PvP a PvE vybavením. Určitě bude výhodou znát její výsledek, až se v příštím datadisku vydáte to raidů a dungeonů. Bude jedním z nich znovu Karazhan? Vývojáři Blizzardu málokdy něco odhalí, ale i tak se kromě tohoto objevilo i několik informací poodkrývajích zamotaný příběh datadisku.
http://media.wowfan.cz/uploaded/petwyvern
Ale dost bylo datadisku. I současná hra je neústale pod vlivem nějakých změn, tento týden se například snižovala obtížnost některých bossů v Siege of Orgrimmar. Tyto změny byly do hry aplikovány nejnovějším hotfixem, který přinesl i změny některých povolání. Až budete ve hře čekat ve hře ve frontě na battleground, podívejte se určitě do in-game shopu na zbrusu nového mounta. Nezapomínejme ani na naše pravidelné cestovatelské rubriky. Nejnovější díl Průvodce po zajímavých místech Azerothu popisuje několik divů z Eastern Kingdoms, na které se v předchozích dílech zapomnělo. Hudební návštěvou jsme naopak poctili suchou oblast na druhém kontinentě - The Barrens s úžasnou nostalgickou hudbou.
Fanoušci Warcraft příběhu určitě ocení nový přírůstek mezi články o hrdinech, který popisuje význačné osobnosti spojené se vznikem worgenů. Každého jistě také potěší nová kapitala oficiální povídky o draeneiovi Velenovi. Na závěr jedna speciální informace - každý, kdo rád dává najevo svou přízeň Warcraftu by určitě měl omrknout nové Warcraft šperky, které přibyly ve WoWfan.cz obchůdku.
Ebon Blade

Novinky z HSfan.cz

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
Minulý týden byl ale velice významný i pro Hearthstone: Heroes of Warcraft. Největší událostí samozřejmě bylo spuštění otevřené bety, nejprve v Americe a pár dní později i u nás. Nyní již může Hearthstone hrát a zkoušet opravdu každý zájemce! Abyste správně pochopili všechny herní mechaniky a dokázali zvolit správnou strategii, určitě se vám vyplatí přečíst si článek, který vysvětluje filozofii vyváženosti jednotlivých karet. Tyto znalosti se vám můžou hodit a můžete to pak dotáhnout až do nějakého profi týmu. Pokud chcete mít představu, jak takový profi tým funguje, určitě nemiňte rozhovory s hráči z týmu eSuba.
A až to všechno zvládnete, můžete se zasmát u článku, ve kterém vybíráme nejzbytečnější Hearthstone kartu!
Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet