Videopředstavení Vally

"Moji rodiče byli zavražděni pekelnými silami. Být svědkem takového masakru vás poznamená. Šílenství zabilo mou sestru. Zůstala jsem sama, mrtvá strachy. Dokud mne nezachránili přeživší, kteří spojili své síly ve snaze vymýtit Sanctuary od pekelných kreatur. Viděli ve mě odvahu čelit démonům. Udělali ze mě zbraň. Nyní jsem připravena. Do Tristramu spadla hvězda, mrtví se probouzejí. Pošlu je zpět do jejich hrobů. Kdysi jsem bývala lovnou zvěří. Nyní jsem lovec."

Poprvé jsme Vallu mohli potkat v Diablo 3, oblečenou v přiléhavém koženém brnění zvýrazňujícím ženské křivky a nezvykle na vysokých jehlových podpatcích. Tvář má schovanou v kápi, nikdo nesmí vidět její oči, ve kterých se zrcadlí touha po pomstě a které žhnou pekelným plamenem z neustálého dívání se do očí démonů. Dostála svému jménu lovce, jelikož je extrémě nebezpečná. Do řad démonů a nestvůr pálí z uctivé vzdálenosti a doslova je kosí po desítkách. O takovéto řezničině si Valla může v Heroes nechat zdát, ale méně nebezpečnou nezůstane. V eminentním ohrožení života budou obzvláště hrdinové oblečení do lehkého brnění. Ve střehu budou muset zůstat i ti, kdož nosí silné plátové brnění.

Není nad názornou ukázku od Johnyho Prayera. Dále přihodí k dobru i dva skvělé buildy a popis všech dovedností. Tato hrdinka je díky své jednoduchosti obzvláště vhodná pro začátečníky na seznámení se s hrou. V rukou ostřílených hráčů bude smrtonosnou zbraní.



Naposledy upravil/a WitekCZ 30.06.2015 v 18:22:19.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet