Videopředstavení Li Li

Je to malé, černobílé, roztomilé a hrozně nebezpečné? Kdo je to? Přece Li Li! Zdá se vám její příjmení Stormstout povědomé? Ano? Je neteří slavného pandarijského sládka (brewmaster) a cestovatele Chena Stormstouta. Měla, bohužel pro ni, velmi klidné a nezáživné dětství. Učila se bojovému umění, ale ze všeho nejraději trávila čas v knihovně, kde četla dopisy a deníky od vandrujícího Chena a tajně snila, že jednoho dne se společně vydají na cestu. Příležitost je jí naskytla během jednoho svátku. Místo spánku a odpočinku se věnovala čtení Chenových deníků. Svou ospalostí během představení způsobila ostudu svému otci. Ještě tu noc se rozhodla odejít a najít Chena.

Zatímco hledala svého strýce, procestovala celý Eastern Kingdoms a Kalimdor. Jednoho dne se stalo něco naprosto nečekaného. Unesli ji. V zajetí se dozvěděla o artefaktu s názvem Pearl of Pandaria. Povede se jí zabít únosce a na scéně se objeví i samotný Chen. Spolu Perlu naleznou, Li Li se artefaktu dotkne a zjeví se jí vize Pandarie. Doprovázená Chenem se nový kontinent vydává hledat. Přes všechny útrapy se jim podaří Pandarii nalézt.

Li Li je velmi mladá, ale její zvědavosti se jen tak něco nevyrovná. Miluje dobrodružství a objevování nových míst, její přítomnost v Nexu tudíž není žádným překvapením. Je nadšená z nových míst a živých i neživých bytostí. Nebyla by to Li Li, aby svou pouť neokořenila trochou napětí, nebezpečí a akce. Příjmení Stormstout jí k tomu vlastně předurčuje. Jaké jsou její dovednosti a jak je správně využít, ať už na podporu přátel, či na znepříjemnění života nepřátel? To se dozvíte v novém videu od Johnyho Prayera.



Naposledy upravil/a Bellatrix 21.07.2015 v 00:50:45.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet