Videopředstavení Butchera

Řezník, první Diablo hrdina rožšíření Eternal Conflict. Odkud pochází? První souboj hrdinů Diablo ságy s tímto monstrem se odehrál před více než  18 lety v prvním díle této hry. Přebýval v nižších patrech Tristramské katedrály, kde měl doupě vyzdobené lidskými ostatky a vymalované lidskou krví. Kdo zvládl utéct, stejně svému osudu neunikl. Rány způsobené nikdy nemytým obrovským sekáčkem na maso se zanítily a léčitel Pepin pro nebožáky nemohl už nic udělat. Až se jednou objevil neznámý hrdina a démona zprovodil ze světa.

Bohužel, ostatky Butchera nebyly zničny a tak se o dvě dekády později objevuje v Diablo III, v posledním patře Halls of Agony. Jeho obrovské tělo je složené z několika různých démonů, tím se jeho síla měla znásobit. Což se o jeho apetitu rozhodně říct dá. Život i zvěrstva páchaná tímto démonem ukončí Nephalem a Tristram si může opět oddechnout od pekelných nájezdů.

S příchodem nového patche se The Butcher dostal do světa Nexu. Včetně jeho neutuchající touhy a chuti po čerstvém mase. Johny pRayer vám opět představí všechny talenty, jejich možné kombinace a ukáže triky s tímto hrdinou. Taktéž se dovíte, na co si dávat sakra dobrý pozor. Pokud se vám podaří všechny Butcherovy libůstky zvládnout a nebudete zbytečně umírat, bude pod vaším vedením mašinou na smrt.



Naposledy upravil/a Glea'ar 04.07.2015 v 12:33:02.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet