Technical alfa wipe

Ačkoli Heroes of the Storm stále nepřekonal fázi testovací alfy a přístup do hry je nadále silně omezen, vývojáři už oznámili první wipe dosavadního postupu ve hře, který se uskuteční v úterý 15. dubna. Wipe, neboli resetování progresu vašeho účtu, postihne všechny, kteří mají do hry přístup, dotkne se tedy i redaktorských účtů, které mák dispozici náš web. Vyresetován bude postup v questech, nabytá herní měna a věci, které si hráči za dobu fungování alfy uakoupili. Některé hráče se ale BLizzard rozhodl odměnit malým dárkem.
Blizzard zdroj

V úterý 15. dubna dojde k prvnímu wipu v technické alfa verzi Heroes of the Storm. V nadcházejícím prvním wipu nebudeme resetovat ani vrácet peníze z reálných plateb, které hráči uskutečnili během testování. Jednou se tak zřejmě stane, ale nyní to nebude. Vyjma plateb za reálné peníze dojde ke kompletnímu restartu účtu a hráči tak budou nuceni začínat ve hře od začátku.

  • Váš účet začne na úrovni 1 a všechny zkušenosti, levely a splněné questy budou smazány.
  • Veškerá vaše in-game měna, tedy goldy, včetně věcí, které jste za ně nakoupily, bude opět smazána. Uvědomujeme si, že se nejedná o příjmnou věc, proto jsme se rozhodli odměnit všechny, kteří se zapojili do našeho alfa testování. Odměňoovat budeme následovně:
  • Od úterý 15. dubna do čtvrtka 17. dubna získají všichni hráči možnost zahrát si za všechny hrdiny bez omezení.
  • Navíc, na základě levelu, kterého dosáhl váš účet během alfy, obdržíte kompenzaci formou goldů, které můžete využít například na nákup nových hrdinů.
  • Level 1 – 19: 10.000 goldů
  • Level 19 – 39: 30.000 goldů
  • Level 40: 30.000 Goldů a exkluzivní Heroes of the Storm šňůrku na krk
  • Během dosadavního testování jsme od vás obdrželi obrovské množství zpětné vazby, ať už formou vašich názorů, nebo hlášením o chybách ve hře. Doufáme, že si hru užíváte a děkujeme za vaši účast na testování alfa verze hry.



    Naposledy upravil/a Itharael 12.04.2014 v 23:17:04.

    Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

    Diskuze

    Žádné komentáře
    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet