Team League se stal populárnější než Hero League, vede…

  team league    hero league    statistika   

Patch s novou sezónou přinesl jednu razantní změnu pro Team League. Blizzard se tak opět pokusil oživit umírající herní mód. A zadařilo se brilantně!

 

Největší nevýhodou Team League byly dlouhé čekací fronty na samotnou hru. To bylo  způsobeno mj. i tím, že jste mohli hrát v partě dvou, tří a pěti lidí. Nejdelší čekací doba byla ve dvou členném složení - co si budeme nalhávat, každý máme alespoň jednoho kamaráda, se kterým se do Nexu vydáme. Naopak tří členný tým čekal velmi krátkou dobu, protože na něj téměř vždy čekalo několik dvojic, které se o ně poprali. Lidi to samozřejmě začlo odrazovat a mnohem častěji zašli Quick Match nebo Unranked mód.

 

Změnit to měla možnost hrát Team League v libovolném počtu. Stejně, jako tomu je u zmíněného Unrankedu, který dlouhou čekací dobou nikdy netrpěl. Dokonce i jako jednotlivec máte možnost Team League zapnout a doplnit tak partu čtyř kamarádů nebo dvou dvojic.

 

Podle serveru HotsLogs se za sledované období nahrálo celkem 124 550 různých replayí, kde každá sleduje jeden unikátní zápas. Sice přes polovinu z nich představuje Quick Match, ale Team League se nám touto změnou umístil na krásném druhém místě se 17 640 zápasy. Hero League jich má o pár kousků méně - 14 567.

 

Změna není jen o nějakých nic neříkajících číslech her, ale vnímáme i velmi kladnou zpětnou reakci od zmiňovaných uživatelů redditu nebo různých facebokových stránek. Někteří dokonce Team League za Hero League vyměnili úplně, další se do tohoto módu ubírají častěji a častěji. Nyní se hráčům daří nalézat hry v Team League módu daleko rychleji, než ve kterém koliv jiném, libují si, že jsou více uvolnění a potkávají nové kamarády a budoucí spoluhráče. Výhoda TL je i ta, že můžete pickovat hrdiny na přeskáčku.

 

Jak jste na tom vy? Opustili jste už HL? Nebo vás tyto změny nepřesvědčí hrát oba módy? Podělte se s námi o vaše postřehy v komentářích.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet