Starter pack

Čím víc se blíží oficiální spuštění plné verze hry 2. 6, tím více se hráči připravují na toto volání Nexu. Heroes of the Storm Starter Pack, který uvolníme se spuštěním hry, vás doslova nakopne do hry!

Za cenu $19,99 získáte Starter Pack obsahující:

  • Pět hrdinů - Zagara, Sonya, Li Li, Jaina, Zeratul
  • Ronin Zeratul skin
  • Golden Tiger - unikátní mount dostupný pouze přes Starter Pack

Máte už něco z toho, co je v balíčku obsaženo? Žádný problém. Vše má svůj kód, takže cokoliv již máte můžete dát svému známému, např. vám přebývá Zeratul, tak pošlete svému kamarádovi jeho kód a on jej získá místo vás!

Heroes of the Storm budou zdarma pro každého s Battle.net účtem. Hraním získáte zlato, které pak můžete využít na nákup hrdinů. Starter Pack je jen skvělým začátkem do hry, protože tam máte jak hrdiny, tak skin i mounta. Další zlevněné bundly jsou dostupné skrze hru, takže dávejte pozor i tam, třeba se objeví něco zajímavého i pro vás.

Po spuštění budete mít možnost koupit si Heroes of the Storm-brand Battle.net dárkové karty u vybraných prodejců. Použijte je ke zlepšení vašeho účtu ať už to je nový hrdina, skin nebo mount dle vaší volby. Místa, kde si lze koupit tyto karty naleznete zde.

Naneštěstí žádné toto místo není v ČR, ale třeba se někdo žijící v zahraničí odhodlá ke koupi těchto karet.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet