Staňte se tenisovou legendou! Stačí vám internetový…

Článek je placenou reklamou

Snívali jste o velkolepé tenisové kariéře a nedopadlo to? Nebo vás prostě tenis zajímá a chcete zkusit něco jiného než jeho sledování? Nová hra TennisMania je tu právě pro vás. Hraje se v prohlížeči, nemusíte nic stahovat a instalovat. Kariéru můžete rozjet okamžitě.

Fanoušci fotbalu to mají jednoduché. Každý rok jim vychází nové pokračování série FIFA. Mohou si tak každoročně prožít hvězdnou kariéru. Pokud ale víc tíhnete k tenisu, situace podobně snadná není. Respektive nebyla, protože vše napravuje a zachraňuje tato sportovní novinka.

TennisMania představuje ideální způsob, jak se v říjnu vrhnout do světa tenisu z pohodlí domova. Vytvoříte si svého tenistu a cesta za slávou může začít. Základní ovládání je snadné, do cesty se vám ale postaví tisíce dalších hráčů se stejným cílem – stát se tenisovou hvězdou.

S každým zápasem sbíráte další zkušenosti, vylepšujete atributy tenisového alter-ega a učíte se nové schopnosti. Dáte přednost technice úderů nebo vsadíte na kondici? Podobná rozhodnutí vás při vylepšování tenisty neminou. Navíc takové hraní na antuce vyžaduje trošku jiný styl než hraní na trávě. Jedna ze schopností se jmenuje „superúder“, soupeři toho proti ní moc nezmůžou. Dokážete si ji ale osvojit?

Úspěšným splněním kariérního módu TennisMania zdaleka nekončí. Můžete získávat sponzory, vylepšovat výbavu či se rovnou přidat k nějakému klubu a hájit jeho barvy. Případně si s kamarády vytvořte klub vlastní a ukažte světu, kdo je tady pánem. Členství v klubu otevírá další možnosti v podobě klubových událostí, benefitů a dalších. Herní možnosti se vám díky klubu ještě rozšíří.

Každý den navíc můžete zkusit štěstí a předvést svoje tenisové umění v Denní lize či soutěži Hráč dne. Vyhrát můžete finanční odměny, benefity nebo ocenění, která si vystavíte na svém herním profilu. Každý den se navíc pro splnění objeví několik úkolů, můžete tak získat další odměny.

TennisMania ale není pouze o tenisových zápasech. Zabaví také celá řada miniher. Například pomocí dostupného kvízu můžete ostatním ukázat, jak dobře svět tenisu znáte. Nejsou tenisové otázky zrovna to pravé? Žádný problém, můžete zkusit vyhrát v pexesu. Co třeba zkusit nashromáždit početnou galerii obrazů? Za každý poskládaný obraz vás hra bohatě odmění.

Jste připraveni zahájit virtuální tenisovou kariéru? Od jejího startu vás nedělí stažení ani instalace, TennisMania můžete hrát v pohodlí svého internetového prohlížeče. Stačí si vytvořit účet. Navíc vám nehrozí tenisový loket. 

Tento článek je placenou reklamou