Shrnutí PAX East 2014 - Heroes of the Storm Panel

//pic/loga/paxeast
Konference už skončila, pokud jste ji nestihli, nevadí! Máme pro vás připravené kompletní shrnutí. Blizzard dnes na konferenci PAX East 2014 oznámil nový, exkluzivní obsah do hry Heroes of the Storm. Novinky představovali Dustin Browder (Game Director), Kaeo Milker (Senior Producer) a Phill Gonzales (Senior Artist). Konferenci odstartovalo nové video, které nám krátce ukázalo na co se v následcích týdnech můžeme těšit v Heroes of the Storm.
Blizzard zdroj

Poznámka ohledně alfa verze

Zatím není známé datum Beta verze hry. Pořád se ladí hra samotná, aby při spuštění Beta verze nedošlo k nějakým vážným problémům. Prozatím se do alfa verze zvou noví hráči jednou týdně, žádné klíče zatím neexistují, Heroes se aktivuje přímo na účet.

Hrdinové „made by Blizzard“

Blizzard má mnoho úžasných hrdinů, které může použít. Nejen z vašich oblíbených světů. Za hrdiny stoji bohatá historie a myslíme si, že je úžasné je vidět bojovat mezi sebou. Díky tomu, že Heroes spojuje všechny naše universa, můžeme představit hrdiny ze všech našich minulých, současných i budoucích her.

Originální hrdinové

Snažíme se být kreativní, při vytváření nových hrdinů. Chceme, aby na každé mapě byli odlišní a hráli se tak, jak jste ještě v žádné hře nezažili.

Battlegroundy

Battlegroundy jsou více, než jen mapy. Každý je navrhován tak, aby se nepodobal ostatním. V technické alfa verzi máme čtyři Battlegroundy a v budoucnosti jich plánujeme přidat mnohem více, abyste si mohli vyzkoušet nové strategie a techniky hraní. Jeden nový battleground vám představíme co nevidět.

Up-Rez

Phill Gonzales se rozpovídal o tom, co výtvarný tým tvořil posledních pár týdnů. Když jsme začínali s vývojem Heroes, museli jsme v krátké době vytvořit co nejvíce kreseb a modelů. Poté, co se nám podařilo dosáhnout dostatečného počtu hrdinů, nám bylo umožněno, soustředit se na jejich vylepšování. Od představení hry na BlizzConu 2013 jsme se snažili vylepšit vzhled hrdinů, jak to jen šlo. Během posledních měsíců jsme se soustředili na více detailní tváře a postavy jednotlivých hrdinů.

Skiny

Skiny jsou vzrušující způsob jak proniknout hlouběji do Lore hrdiny a vyhrabat nějakou pěknou scénu, kterou pak přetvoříme. Vždy se těšíme na nové nápady, které nám kolegové přinesou, některé jsou doslova šílené! Díky skinům, můžeme prozkoumat celou řadu vzhledů, včetně těch, které spojují herní universa do sebe. Heroes of the Storm se nesnaží být seriozní hra, to nám umožňuje přidat vtipné skiny, jako např. Stitches v plavkách nebo Abathur v pyžamu. Ano, čtete správně. Pajamathur už nadále není aprílový fór! Brzo bude přidán do hry.

Kombinace skinů

Ke každému skinu ve hře máme ještě připravené tři variace, které si odemknete zadarmo, pouhým hraním hrdiny. Pokud si odemknete nějakou variaci, bude fungovat na všechny skiny, které si na hrdinu pořídíte. Nechtěli jsme skončit s variacemi, proto jsme se rozhodli vytvořit speciální skupinu skinů, které se nazývají „Ultimate Skins.“ Ultimátní skiny jsou uskutečněné sny vývojářů. Existují pro každého hrdinu a stejně, jako variace se odemykají zdarma. Chtěli jsme, aby hráči měli volnost při vybírání vzhledu pro jejich oblíbené postavy. Myslíme si, že právě skiny nabídnou ještě větší provázání s daným hrdinou.

Noví hrdinové

Dnes byli blíže oznámení 4 hrdinové, Brightwing, Zagara, Murky a Lili. Na tuto čtverku se podíváme podrobněji. Na konci konference ještě Blizzard ukázal další čtyři nové hrdiny, na které se můžeme těšit v budoucnu.
Jak jsme zmínili na začátku, pracujeme na hrdinech, které se hrají úplně odlišně, než cokoliv, co jsme vytvořili v minulosti. Dnes tu máme takových hrdinů několik:

Lili

  • Lili je nový Suppport, který má spelly dělané tak, aby efektivně pomáhala svému týmu po celou hru.
  • Má mnoho způsobů, jak ochránit sebe i své spoluhráče.
  • Více uvidíte v komentovaném videu, které brzo najdete na našich stránkách.

Brightwing

  • Brightwing má abilitu, která pasivně léčí každou přátelskou jednotku poblíž.
  • Také může transformovat nepřátele do podoby zvířat.
  • Brightwing je všestranná podpora pro tým, dokáže se teleportovat na spojence, vyléčit je, poskytnout potřebnou pomoc a zase se odportovat na jiného spojence.

Zagara

  • Zagara je designována na přesuny po celé mapě.
  • Může vypustit „Creep Tumory“, které bude šířit Zerg Creep (živí organismus, který se plazí po zemi). Zerg Creep zvyšuje rychlost pohybu Zagary a vyvolaných jednotek.
  • Navíc může Zagara použít Nydus Worms (dopravní systém zergů) a skákat tam a zpátky po mapě, což ji dá více možností rozšířit Zerg Creep a obléhat více linek najednou.

Murky

  • Když jsme se bavili o tom, že přidáme Murkyho do hry, měli jsme problém, nevěděli jsme, co sním, máme udělat. Vytvořit silného hrdinu nešlo, nebylo by to uvěřitelné (však víte, je to Murloc), místo toho jsme se ho rozhodli udělat velmi slabého, ale vytrvalého.
  • Murky může položit vejce, které může okamžitě použít k oživení. Pokud bude jeho vejce zničeno, Murky bude mít stejný čas oživení, jako ostatní hrdinové. Takže se ujistěte, že ho schováte dobře!
  • Murky bude umírat hodně, opravdu HODNĚ, ale je to hrdina, který nakonec přemůže nepřítele po několika bitvách. On nepotřebuje vyhrát každou bitvu, stačí mu vyhrát pouze jednou.
Blizzard kromě výše uvedených hrdinů představil také některé další, kteří ve hře zatím nejsou, ale co nevidět se v ní objeví. Konkrétně se jedná o Sylvanas, Kael'thase, Chena a Deathwinga.

Galerie

Galerie byla dána do spoileru, protože obsahuje přes 100 obrázků.

Naposledy upravil/a Daevis 12.04.2014 v 12:12:00.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet