Road to BlizzCon zavítá do Prahy!

V rámci evropské kvalifikace na Blizzcon pořádá Blizzard ve spolupráci s ESL víkendový megaturnaj v Praze. 3. a 4. října se v O2 aréně utkají týmy o úctyhodných $330 000 (téměř 8 200 000 Kč)! 75 000 USD (1 900 000 Kč) je vyčleněno pro Heroes of the Storm samotné. Hearthstone je dotován 25 000 dolary (600 000 Kč). O zbytek peněz se podělí nejlepší z hráčů World of Warcraft.
Na spolupráci s Blizzard Entertainment nemůžeme být více pyšní. Společně chceme hráčům poskytnout ten nejlepší zážitek z her, ať už online, nebo offline. Během víkendu budeme zaměření na profesionální zápasy, ale i na doprovodný program a těšíme se, co nabídne komunita. I ta může výrazně promluvit do víkendového dění.
Říká Sebastian Weishaar, senior vice president mezinárodního v obchodu v ESL
 
Pro návštěvníky budou k dispozici počítače, kde si nedočkavci budou moci vyzkoušet zatím nevydanou střílečku Overwatch. Chystají se soutěže pro komunitu, přehlídka kostýmů (cosplay), kvízy a spousta další zábavy. Fanoušci SC2 nebudou ochuzeni o svou porci zábavy, pro ně jsou nachystány exhibiční zápasy z nově chystaného datadisku Legacy of the Void.
 
Mike Morhaime, CEO a spoluzakladatel Blizzard Entertainment, dodává:
Mít vyvrcholení European Championships v Hearthstone, Heroes of the Storm a World of Warcraft v Praze během jediného víkendu? To je mimořádný konec European Road to BlizzCon 2015. Nemůžeme se dočkat toho, kteří hráči nebo týmy se vyznamenají. A těšíme se na pokračování na Blizzconu.
Zatím nejsou známy ceny lístků na tento turnaj, jejich cena bude oznámena později. Jakmile se dozvíme detaily, přineseme je v samostatné novince. Pokud z nějakého důvodu do Prahy v tomto termínu nemůžete, nezoufejte. ESL a Blizzard chystají živé přenosy z místa konání. 
 
Těšíme se na viděnou v Praze!
 
Výherci kvalifikace se vydají do Anaheimu v Kalifornii na Blizzcon, kde se utkají s nejlepšími z ostatních kontinentů. Pokud toužíte sledovat tato klání, v kalenáři si označte červenou tužkou 6. a 7. listopad.
 


Naposledy upravil/a WitekCZ 10.08.2015 v 17:44:33.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet