Reddit AMA ze 6. března 2019

  reddit    ama    ask me anything   

Když už není žádná kompetitivní scéna, má balance tým větší kreativní svobodu, než měli dříve? Dočkáme se reworků a nových hrdinů, které posunou metu tak jako kdysi Abathur a Cho'Gall?

  • Je brzy něco předjímat, jelikož je stále dost lidí, kteří hrají Heroes kompetitivně. Co můžeme říct je, že jsme svobodnější a méně se bojíme odvážnějších změn v balance patchích. Toho jste si již mohli všimnout během minulých balance patchů. Věřím, že tyto změny dělají hru zábavnější a přináší čerstvý vítr do plachet. Těchto změn bude v budoucnu více.

Dočká se Chen reworku nebo balance změn?

  • Ano.

Jaké má hra priority?

  • Máme pár věcí, které potřebují okamžitou pozornost. Chceme stabilizovat hru, opravit AI, vylepšit Ranked Play.

Je hrozné, že jste nechali rozbité AI ve hře tak dlouho. Vypadá to, jako by Heroes nebyly prioritní hrou. V Overwatch by takový bug byl opraven okamžitě. Vaše činy mluví za vše. Resp. laxnost při opravě nám říká víc než pečlivě napsaná slova během AMA.

  • Souhlasíme, to, jak je rozbité AI je neomluvitelné, tvrdě pracujeme na sérii oprav a testujeme je. Je pro nás důležité opravit AI bez toho, abychom touto opravou nezpůsobili další problémy, nebo hru ještě víc rozbili. Jsme zklamaní, že se AI dostalo do stavu, v jakém je a že nám oprava trvá tak dlouho.

Jak se díváte na Deckarda? Zdá se mi, že je velmi slabý.

  • Kdysi byl velmi silný, hlavně na vyšších příčkách. Pak jsme ho hodně nerfnuli a pomalu ho vracíme zpět. Je ještě pořád slabší, ale v budoucnu se dočká buffů. Postupujeme inkrementálně, kdyby byl moc silný, dominoval by healerům.

Poslední balance patch buffnul hodně slabých talentů, místo toho, aby nerfnul ty silné. Kdysi to bylo naopak. Jedná se o nový přístup, nebo je to z důvodů zrušení profesionální scény?

  • S novým rokem zkoušíme nový přístup, upravujeme více hrdinů a děláme více změn. Cítíme, že je skvělý čas více experimentovat.

Mělo zrušení HGC vliv na vývojářský tým a jeho přístup k balancování hrdinů a map?

  • Tato změna je relativně čerstvá, zkoušíme být liberálnější při balancování. Děláme změny, které by v minulosti mohly být považovány za riskantní, v podstatě pořád běžela nějaká liga.

Dostane Tassadar rework?

  • Jistě! Zatím nemůžeme sdílet detaily, ale můžu prozradit, že jej posuneme směrem k Spell casterovi. Můžete očekávat play-style Vysokého Templáře.

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet