Přitáhne si Kel'Thuzad celý Naxxramas?

  naxxramas    expanze    kel'thuzad   

Blizzard ukázal nápovědu k novému hrdinovi. Ale co když se nejedná jen o samotného hrdinu, ale o celou expanzi kolem Naxxramasu, respektive Wrath of the Lich King?

Začněme od začátku. Blizzard se chystá na Gamescomu odhalit něco velkého. Pozval si několik oblíbených streamerů, kteří tam určitě nebudou jen kvůli pobavení diváků. Do Heroes of the Storm byly doposud přidány dvě expanze - Eternal Conflict a Machines of War. První jmenovaná přinesla dvě Diablo mapy, spoustu skinů, mountů, nový portrét a další věci s Diablo tématikou. Následovala ji expanze Machines of War, která dodala podobné věci, ale ze světa Starcraftu - dvě mapy, Alaraka, spoustu skinů, motorek a dalších zajímavostí. Tyto expanze mají společné ještě jedno - datum vydání.

Eternal Conflict probíhal 30. 6. - 8. 9. 2015. Starcraft expanze byla řešena trošku jinak, ta dodávala věci průběžně a neměla prakticky žádný limitovaný konec. Začala 13. 9. 2016. Vidíme, že data jsou velmi blízko - samozřejmě s ročním odstupem. A tentokrát, opět po roce, by něco podobného mohlo přijít znovu. S Warcraft tématikou.

 

Pojďme se podívat na nový teaser.

Už teď je jasné, že dva vydané obrázky toho nemají společného tolik, jako tomu bylo třeba u Garroshe. Ale mají jednu společnou věc - čas. Na prvním obrázku vidíme Nerubiana, na druhém pravděpodobně Death Knighta. Může to znamenat dvě křídla oblíbeného raidu, který určitě pamatují všichni, kteří hráli Wrath of the Lich King, Naxxramas. V něm nalezneme nespočet pěkných skinů, mountů, portrétů a dalších věcí, které by se brzy mohly objevit v naší kolekci. Pokud je teorie správná, mohli bychom v dalším leaku vidět kusy Pohromy (Plague), nemrtvé zvíře (Gluth) nebo nemrtvého obra (Grobbulus). Zakončit by to celé mohl Kel'Thuzad, hlavní boss Naxxramasu.

7lj6bg8oub_712a8f867efbe5053ac301293ac2ae737d5b8ba0_1503172311_1722.jpg
Jednotlivá křídla Naxxramasu

Leaknuté skiny a mapy

Již nějakou dobu zpátky byl předpověděl příchod skinů, jako například Acolyte Lost Vikings, Frost Lich Jaina a mountů jako Death Charger. Všechny tyto názvy si dokážeme spojit s celou expanzí, která by nesla název Naxxramas. Takovou Death Knight Sonyu, nebo Nerubian Zagaru si dokážeme představit také.

Axolotl předpověděl i dvě mapy: Culling of Stratholme a Icecrown Glacier. Časově by také odpovídaly Naxxramasu, respektivě k World of Warcraft datadisku Wrath of the Lich King.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 20.08.2017 17:50

Huh, když pominu pár překlepů, tak bych rád uvedl že Pohroma je Scourge, Plague je ta nákaza co mění živé na nemrtvé, a Naxx není jen WotLK ale byl prvně uveden ve Vanille. Jinak překlady typu nemrtvé zvíře jsou opravdu dosti komické a radši bych se jim v takové situaci vyhnul...
Ale abych jen nekritizoval, doufam že to ale nebude jak v případě Machines kdy přidali jen jednoho hrdinu (opravdu to byl Alarak?) ale po KT, který je teď víc než jasný přijde ještě někdo... Nějaký DK např... Darion? Nebo jako protiváha paladin ala Tirion?

Fabien 23.08.2017 16:28

Díky za odezvu. Občas se bohužel nějaký ten překlep nebo malá nepravda do článku dostane - totiž ne všichni v redakci jsou sběhlí i v ostatních hrách od Blizzardu (občas totiž nestačí znalosti typu "zapnu to jednou za čas"), tak se může stát, že redaktor napíše něco, co není úplně správně. Tím cennější je právě potom odezva, kterou dostaneme od ostatních. Co se týče hrdinů - už víme, že KT přijde určitě, dokonce známe i pár skinů, ale osobně si myslím, že v této expanzi se bude jednat opět o jednoho hrdinu. Nicméně, třeba v budoucnu se můžeme těšit na někoho dalšího.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet