Představení prvních týmů v Heroes of the Storm

 

V posledních dnech jsme byli svědky odhalení dvou nových týmů, které se připojí, k již dříve oznámenému celku Team Empire. To znamená, že už máme tři světoznámé organizace, které podporují Heroes of the Storm, a to není vůbec špatné, na to, že probíhá alfa verze. Dnes se podíváme na Team Empire a Curse.

Team Empire

První se podíváme na ruskou organizaci Team Empire, která se hlavně angažuje v Dotě 2 a Starcraftu 2, kde dosáhli několika úspěchů. Dále např. stáli u zrodu úspěšného League of Legends týmu, který jste mohli znát jako Moscow 5 a následně jako Gambit Gaming.   

Heroes tým oznámili jako první a to už 28. května. U vzniku stojí čtyři nepříliš známí hráči z Ruska a jeden z Ukrajiny. Všichni mají zkušenosti s MOBA hrami a můžou se pochlubit několika úspěchy v regionálních lan turnajích.

K týmu se vyjádřil i komunitní manažer Tavern of Heroes, Aleksandr 'Linkor' Nikitin:

"Naše plány vždy zahrnovali pomáhání a podporování Heroes of the Storm, napříč herní komunitou. Jsem velmi potěšen, že společně s Team Empire se nám podařilo sjednotit a vytvořit tým silných hráčů, kteří jsou připraveni tvrdě pracovat a bojovat s těmi nejlepšími. V této rané fázi hry jsme udělali první krok, abychom v zemích SNS a potažmo celém světě ukázali, že v Heroes může být opravdový progaming."

Momentální sestava:

  • Anton 'Psiheya' Mityunin
  • Vsevolod 'CEBKA JE' Demianenko
  • Pavel 'MarkOWin' Markovin
  • Fedor 'Noodlez' Rogozin
  • Anton 'Fabio' Gorelov 

Jejich cílem je účastnit se turnaje na BlizzConu 2014. (prozatím se o žádném turnaji neví - pozn. red.) 

Team Curse

Jako druhá, oznámila svůj tým gigantická organizace Curse, která vlastní a provozuje desítky webových stránek zaměřených na hry. V roce 2010 založili herní klan Team Curse, kde začínali s League of Legends týmem, který byl dlouhou dobu jeden z nejlepších v Americe. S úspěchy LoL týmu začal Team Curse expandovat a hledal nové talenty napříč celou progaming scénou. Posledním přírůstkem do Curse rodiny je Heroes of the Storm tým, na který se teď podíváme blíže. 

Oznámení proběhlo teprve před týdnem, takže bude zajímavé sledovat, jestli se dokážou probojovat do nově vzniklé EVS ligy, o které si více povíme zítra.

„Myslím si, že Heroes bude příjemná hra ke sledování. Díky minimu farmení, je více akční a divák si lámat hlavu s tím, jaký item hráč koupil, takže si myslím, že bude jednodušší proniknout do hry a porozumět ji.“ Řekl kapitán týmu Thomas “Sneaky” Boccinfuso.

K Heroes of the Storm se také vyjádřil majitel Team Curse, Steve Arhancet:

„Myslím, že je důležité dávat příležitost novým hrám na trhu. Progaming se stává veřejnou formou zábavy a my chceme pomoci co nejvíce hrám. Doufáme, že se Heroes of the Storm stane velmi úspěšnou hrou. Všichni jsme nadšeni, že je můžeme přivítat do naší organizace.“

Stejně jako Team Empire, i Curse se chce účastnit BlizzCon turnaje a dalších ještě neoznámených turnajů.

Teď už nám zbývá samotná sestava:

  • Support - Captain Thomas “Sneaky” Boccinfuso
  • Carry - Martin “Sev” Vu
  • Mage, Support - Andrew “Grim” Nan
  • Tank - Manny “Fury” Medina
  • Utility - Austin “Gazwaz” Williams


Naposledy upravil/a Daevis 12.08.2014 v 23:03:11.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet