Nový systém odměn a vývoje postavy!

Následující Heroes of the Storm patch přinese velké množství změn v levelovacím systému, Hero Questech, hráčském profilu a dalších mnoho zajímavých změn. Většina změn v připravovaném patchi se provedla na základě připomínek komunity na oficiálním fóru hry.

Po přečtení tohoto článku budete kompletně připraveni na nový systém zkušeností a odměn. Začneme s novým hráčským profilem.

Player Profile (Hráčův profil)

Až se poprvé přihlásíte do Heroes of the Storm poté, co vyjde nový patch, určitě si všimnete několika změn na úvodní obrazovce hry, kde už např. nenajdete přehled vašich odměn a zkušeností. Nově je můžeme hledat v profilu hráče, který si prošel taky mnoha změnami, a na ty se podíváme blíže.

Do profilu se dostanete pořád stejně, v pravém horním rohu kliknete na ikonku. Dále už nás ale čekají nové záložky, které byly „přestěhovány“ z úvodní obrazovky.

Hero Progress (Postup hrdiny)

Tato záložka sleduje počet zkušenostních bodů a odměn, které získáte hraním za jednotlivé hrdiny.

Rewards (Odměny)

Zde uvidíte, jakou odměnu jste dostali za novou úroveň a na jaké odměny se ještě můžete těšit v průběhu hraní.

Daily Quests (Denní úkol)

V této záložce najdete vaše Daily Questy, které máte zrovna aktivní.

Profile Summary a Match History budou během technické alfy nedostupné. 

Hero Progress and Rewards (Postup hrdiny a odměny)

Záložka Hero Quests byla přejmenována na Hero Progress a ve hře již nebudou úkoly pro hrdiny, ale pouze zkušenosti.

V předchozích verzích hry se Hero Questy mohli plnit pouze v módu Versus. Díky vašemu ohlasu to ale bude minulostí. Jakmile se nový patch objeví ve hře, budete dostávat zkušenosti i v Cooperative módu a to jak celkové, tak i pro jednotlivé hrdiny.

Hero Rewards (Odměny pro hrdiny)

Každý hrdina začíná na úrovni jedna. Za hraní her budete dostávat zkušenosti a postupně se prokousávat novými úrovněmi. Maximální úroveň, co můžete s hrdinou dosáhnout, je 10. V tabulce níže najdete odměny, které získáte za určenou úroveň:

Hero Level Reward
1 Hrdinové začínají zde
2 Druhá Heroic abilita
3 Šest dalších talentů
4 Všechny zbývající talenty
5 500 goldů
6 Portrét hrdiny / Variace mounta
7 První variace skinu
8 Druhá variace skinu
9 Master Hero portrét / Druhá variace mounta
10 Odemknutí Master skinu

 

Heroic Ability

V následujícím patchi, budete na každém hrdinovi začínat jen s jednou Heroic abilitou, druhá se otevře po dosažení druhého levelu.

Talents

Talenty již nadále nebudou odemčeny poté, co hráč dosáhne 8. úrovně. Místo toho bude mít hráč ze začátku výběr ze dvou talentů. Dalších šest talentů se otevře po dosažení třetí úrovně. Zbytek talentů bude přístupný ihned po dosažení následující, čtvrté úrovně.

Hero Portraits

Portréty hrdinů se nyní odemykají po dosažení úrovně šest. Odměnou za devátý level bude mimo jiné Master portrét, který bude obsahovat krásný zlatý rámeček.

Skin Variations

Na sedmé a osmé úrovni se vám otevřou kombinace skinů. Každý skin (i základní model) má tři různé kombinace, to vám umožní zvolit si vzhled hrdiny podle vašich představ a to zdarma!

Mount Variations

Na šesté a deváté úrovní se vám otevřou grafické kombinace mountů. Stejně jako u skinů, i u mountů si budete moct vybrat ze tří různých verzí.

Master Skin

Na finální, desáté úrovni se vám zpřístupní možnost otevřít si Master Skin pomocí goldů. Stejně jako normální skiny, i Master skin bude mít tři různé variace.

Je také důležité zmínit, že Hero Questy, které budou splněné před vydáním dalšího patche, se již započítají do nového systému úrovní. Takže např. pokud budete mít s hrdinou splněné čtyři Hero Questy, tak v novém systému bude mít hrdina čtvrtý level.

Leveling Systém a Odměny

Jako jste mohli vidět v odstavci o odměnách, náš další patch přinese i změny v odměňování za nové úrovně samotného účtu. Pořád se budou získávat goldy za nové úrovně. Za level 2 a 4 bude stále odměna 1000 goldů.

Zároveň se změnily odměny za úroveň 8 a 10. Nejen že jsme posunuli free slot pro rotaci hrdinů z levelu 7 na 8, ale navíc jsme přidali další slot na úrovni 10. To znamená, že hráč bude schopný vybrat si ze 7 free hrdinů.

Dále byly připomínky ohledně odměn za úrovně 10 a výš, proto jsme přidali odměnu 2000 goldů za 12. level a 3000 za každý z úrovní 20, 25, 30 a 35! Určite jste si všimli tzv. Artefaktů, které odemknete na úrovni 15. K tomuto ale přineseme informace v následujících dnech.

Nezapomeňte, že pokud nedokončíte level, tak se vám smažou všechny zkušenosti a zůstanete na posledním levelu, kterého jste dosáhli.  

Daily Quests and Gold

Mnoho lidí, kteří přispívají na fóra hry, se shodlo, že možnost získávání goldů se časem ztenčí. Blizzard si váží připomínek hráčů a bere je na vědomí. Po patchi se budou získávat goldy za každou hru v módu Cooperative a Versus. Každá Cooperative hra, kterou vyhrajete, bude odměněna 10 goldy, Versus mód vás odmění také 10 goldy, ale za prohru, 40 goldů pak dostanete za výhru.

Navíc někteří hráči přišli s nápadem na plnění Daily Questů i mimo Versus mód. Díky vašim připomínkám a komentářům bude možno plnit Daily Questy i v Cooperative módu.

Díky změnám v odměňování se částky goldů zmenší a namísto 500 nebo 250 goldů, budou hráči za Daily Questy dostávat 200 goldů.

End of Game Screen (Obrazovka na konci hry)

Spolu s nesčetným množstvím změn uvedeným výše jsme také značně přepracovali obrazovku s výsledky na konci hry. Od dalšího patche bude možné vidět mnohem více statistik a různých záložek.  Pojďme se na ně podívat blíž:

Summary (Shrnutí)

Po dokončení hry v jakémkoliv módu se okamžitě dostanete na souhrn hry, kde uvidíte vše důležité, co se ve hře událo.

Všechny zkušenosti a goldy, které získáte, se budou ukazovat ve středu nahoře, stejně tak i odměny, které získáte.

V modrém pruhu vidíte zkušenosti pro vašeho hrdinu a fialový pruh sleduje aktuální úroveň hráče.

Stats (Staty)

Tabulka statů je v podstatě to, co můžeme nyní vidět ve hře po stisknutí klávesy Tab. Uvidíme zde počet zabití, úmrtí, skóre u jednotlivých mechanik Battlegroundů, nebo také uplynulý herní čas a získané zkušenosti.

Quests (Questy)

Stránka s Questy umožní rychlý náhled na aktualní Quest, abychom věděli, který máme splnit předtím, než stlačíme tlačítko „Play Again“.

Rewards (Odměny)

Stránka s odměnami ukazuje všechny získáné odměny za odehraný zápas.



Naposledy upravil/a Astra 19.07.2014 v 15:51:09.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet