Nový hrdina oznámen - Kael´thas

Selama ashal´anore! S blížícím se vydání hry Heroes of the Storm se blíží i nový hrdina, který vstoupí do Nexusu. Je jim Kael´thas, vysoký elf, který se později stal krvavým elfem.

Kael´thas je posledním z mocného rodu Sunstriderů, kteří vládli Vysokým efům nesčetné generace. Kael je jeden z mála, kteří byli ušetřeni holokaustu své rasy při útoku na Quel´Thalas během invaze pohromy, vedené Arthasem Menethilem. V době útoku byl v Dalaranu, kde studoval magii. Jakmile se dozvěděl o zvěrstvech na jeho království a zničení sluneční studny, okamžitě odjel na pomoc svým lidem. Nalezl však pouze trosky kdysi mocné říše. Ze sutin vyzvedl lebku svého otce, shromáždil poslední přeživší a přidal se k boji proti nemrtvým. Jeho absence v době této krize ho těžce sužovala. Jako princ a nástávající vládce Vysokých elfů svůj lid velice miloval. Tato skutečnost, byla umocněna osobní záští vůči katu Arthasovi, se kterým marně soupeřil o srdce Jainy Proudmoore behem jejích studií pod Archmágem Antonidasem v Dalanaru. Historikové se domnívají, že kombinace těchto dvou výčitek měla velkou váhu na jeho konečném rozhodnutí spojit zbytek své rasy s Plamennou legií skrze prostředníka jejich pána Sargerase - Illidana.

Kael'thas má ve světe Warcraftu důležitou roli, takže se můžeme těšit na zajímavé konverzace na začátku hry v případě, že se ocitne v týmu s charaktery, které za svého dlouhého života na Azerothu potkal. 

Jaké slova Kael pronese vně Nexu své lásce Jaině. Jakou špínu hodí na Arthase - Lich kinga a kolik vřelých slov asi věnuje Illidanovi, který zotročil zbytky prastaré civilizace pomocí démoní magie?

Co si myslíte, že budou dělat tyto spelly?



Naposledy upravil/a Shewel 08.05.2015 v 15:09:16.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet