Nerf Deathwinga

  deathwing    nerf   

Deathwing je již od svého uvedení do Heroes of the Storm pod palbou kritiky hráčů. Je jen málo lidí, kteří si myslí, že Deathwing je "tak akorát." Ale data, která má Blizzard k dispozici, říkají zřejmě něco jiného. Vývojář Adam Jackson se k chystanému balance patchi vyjádřil na fórech:

AZJackson zdroj

Máme dostatek dat, včetně toho, jak často je Deathwing banován. Čím více dat máme, tím jistěji víme, jak se věci mají. Vždy jsme měli dostatek dat před tím, než jsme vydali první balance patch pro nově vydaného hrdinu. Po prvním balance patchi máme jasnější obrázek o tom, jak si hrdinové stojí, jelikož máme víc času na sběr dat.

 

Balance patch vypadá dobře. Co se týče Deathwinga, obecně bude nerfnut, hlavně Destroyer forma. Některé věci ve Worldbreaker formě budou buffnuty a talenty vyladěny.

 

Je správné, že Blizzard reaguje na podněty komunity. Snad se hráči dočkají co nejdříve.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Blahoslav_Jurina 10.12.2022 18:18

sf[d](https://www.heroesfan.cz/cs/clanek/nerf-deathwinga?_fid=d56s#comment-86166)

Blahoslav_Jurina 10.12.2022 18:17

fdj<a href="https://www.heroesfan.cz/cs/clanek/nerf-deathwinga?_fid=dejr#comment-86165">gh</a>

Blahoslav_Jurina 10.12.2022 18:17

Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu v záplave online kasín. Všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť o dôveryhodných online kasínach, sú zhromaždené na jednom mieste.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet