Legendární skin Azmodunk, se kterým ovládnete hřiště

Azmodan si svými kouzly přímo říkal o přepracování do basketbalové podoby a hráči po podobném skinu dlouho volali. Z pekelné palubovky za dunivých zvuků dopadajícího basketbalového míče přichází do Nexus arény Azmodunk*! Od 12. dubna si budete moci tento legendární skin zakoupit a užívat si animací, hlášek a dovedností připravených speciálně pro Azmodunka. Navíc na vás čeká speciální mount, vlajka Azmodunk Banner.

*Dunk, nebo také slam dunk, je v angličtině výraz pro vstřelení koše. V češtině odpovídá závěsu či smeči.

Jako vždy budou nachystány tři barevné variace, jak Azmodunka, tak i jeho mounta. První dvě jsou již známé z videa. Třetí barevná kombinace bude upravena podle vítěze letošního Heroes of the Dorm šampionátu.

Zúčastněte se Heroes of the Dorm a odneste si domů Azmodunka

Zúčastněte se Heroes of the Dorm Heroic Four a Grand Finals 9. až 10. dubna a odneste si Azmodan Bundle obsahující Azmodana, skin Azmodunk, Azmodunk Banner a Azmodunk portrét. Bohužel, tato možnost pro většinu Čechů není možná vzhledem k ceně za cestu do USA.

Vyhrajte Azmodunka vytvořením nejpřesnějšího pavouka

Pro Čechy bude tato varianta nejschůdnější. Blizzard vyhlásí Bracket Challenge a vy z pohodlí domova sestavíte pavouka postupujících a vítězů Heroes of the Dorm. Na 500 štastlivců čeká bundle Azmodan, skin Azmodunk, Azmodunk Banner a Azmodunk portrét. Každý, kdo se zúčastní Bracket Challenge, získá unikátní Heroes of the Dorm portrét. Více detailů již brzy!

Více informací bude uvolněno během Heroes of the Dorm: Championship Bracket Reveal Show, vysílané na ESPNU 14. března v 01:00 CET. Zde bude zároveň představeno 64 týmů, které se poperou o finále. Ihned po skončení přenosu se na www.HeroesoftheDorm.com otevře možnost vyplnit vlastní Bracket Challenge.

Zdroj: Battle.net, Heroes of the Dorm

Vyhlášení výsledků ze soutěže o Tassadara a skin Crypt King Tassadar

Včera jsme při příležitosti vydání Heroes Strategy pro Tassadara vyhlásili soutěž o pětici karet s kódy s Tassadarem a skinem Crypt King Tassadar.

Otázky byly následující:

  • 1) Kterým egyptským bohem je inspirován skin Crypt King Tassadar?
  • 2) Hrdinové Heroes of the Storm mají spoustu hlášek, nejinak je tomu i u Tassadara. Ten ve svých průpovídkách opakovaně zmiňuje jednu starou hru. Kterou?

Crypt King Tassadar nosí masku šakala. Na první otázku bylo tedy možné odpovědět Anubis, Anub, nebo Anup, jelikož se jedná o tři možné variace jednoho a téhož jména.

Druhá otázka byla trochu zapeklitější, ale většina z vás na ni odpověděla správně. Hned několikrát se Tassadar zmiňuje o své "domovské" hře Starcraft 1.

Výherci:

  • TDxD@*****.cz
  • vlada6019@*****.com
  • kalajaroslav3@*****.com
  • Michael.Hyvl@*****.cz
  • dan.petranek@*****.com

Výhercům gratulujeme!



Naposledy upravil/a Bellatrix 13.03.2016 v 19:18:35.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet