League of Legends: Letní liga Summer Split je v plném proudu

  LoL    Summer    Split   

 

League of Legends je jednou z nejúspěšnějších her současnosti, která uspěla také v poli profesionálního hraní.

 

Momentálně je v plném proudu liga Summer Split, která probíhá na každém kontinentu. Odehrány byly už 3 týdny a dalších 7 zbývá. Utkávají se mezi sebou ti naprosto nejlepší týmy světa, které ukážou, který je v roce 2017 ten nejlepší. Zápasy je možné živě sledovat zde.

 

Díky opravdu masivnímu zájmu diváků si této ligy nemohly nevšimnout ani sázkové kanceláře. Na celou ligu na všech kontinentech je možné si vsadit, což je výborná příležitost pro všechny, kteří důkladně sledují scénu a vyznají se v top světových týmech.

 

Získejte 1 000 Kč na první sázku bez rizika a pročtěte si analýzy zápasů na Bet-Arena.cz

Sázení na e-sporty je výborná forma přivýdělku

Mnoho hráčů, vlastně asi naprostá většina, hraje prostě jen pro zábavu bez větších ambicí se prosadit na profesionální scéně. Vlastně to dává smysl, protože stát se profíkem vyžaduje obrovské nasazení a 100% času. Skloubení se školou nebo prací je v dnešní době takřka nemožné a navíc jen ti opravdu nejlepší najdou takové sponzory a jsou schopni vyhrávat takové turnaje, že se jim hraní opravdu vyplatí.

 

To ale vůbec neznamená, že na e-sportech nemůžete něco přivydělat. Funguje to vlastně stejně, jako u dalších sportů – důležité je se vyznat ve scéně a umět analyzovat zápasy, které ale nemusíte hrát. Pak si stačí vsadit na výsledek, nebo na průběžné výsledky během Live sázek.

 

Jestli se sázením nemáte žádné zkušenosti, navštivte portál Bet-Arena.cz, na kterém se pobavíte s dalšími sázkařemi a dozvíte se, že i sázení se dá naučit a udělat z něj velmi zajímavou formu zábavy, ale i výdělku.

League of Legends neznáte? Pojďte to napravit!

Pokud jste o League of Legends neslyšeli, nebo nevíte, o co jde, tak se jedná o počítačovou hru, ve které proti sobě stojí 2 týmy po pěti nebo třech hráčích. Ti mají jediný úkol, a to zničit hlavní budovu soupeřova týmu. Hlavní budova je ovšem dobře chráněna a je potřeba se k ní nejdříve probojovat. Každý hráč si vybírá hrdinu, za kterého bude hrát, a postupem hry se hrdinové zlepšují. Hrdinů je celá řada a každý jiné schopnosti a dovednosti. Princip hry je pochopitelný ihned, ovšem hra je velmi komplexní a lze se v ní prakticky neustále zlepšovat a pilovat chyby.

 

Na platformě Twitch sledují hráče statisíce diváků a odměny za výhry v turnajích jsou vskutku astronomické.

Právě proto se stala tak oblíbenou hrou pro profesionály, ale také sponzory. Divákům jsou pravidla velmi snadno přístupná, a profíci se mohou zlepšovat a měřit své síly s dalšími týmy. Ti nejlepší si také vydělají opravdu krásné odměny, takže se z hraní stalo stoprocentní zaměstnání.

 

Hra je dostupná v takzvané verzi Free2Play, tedy v základu zdarma, ovšem za peníze se dokupuje obsah v podobě hrdinů, skinů a speciálních předmětů. Herní měnu, za kterou se vše kupuje, je také možné získávat průběžným hraním. Je tedy možné hrát a nemuset vytáhnout peněženku.

 

Stejně tak je možné si zcela zdarma zahrát různé jiné online hry, mezi které se řadí také hrací automaty v online casinech.

68mdu9sx3g_b18b4621d4f22fd85bfa7d639ee34b42eaf4b955_1498199746_4678.jpg

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. 

Tento článek je placenou reklamou

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 94 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.