Kupte si vlastní Hearthstone!

http://media.wowfan.cz/uploaded/Kupte si vlastní HS!
Kamínek je vyráběn ze hmoty cernit imitující kámen a dobarven za pomocí akrylových barev. Přes symbol je přenesena vrstva laku, tudíž je odolná vůči mechanickému otěru. Není však radno do ní rýt noži či ostrými předměty. Velikost kamínku je vidět na prvním obrázku níže, je bytelný, takže když vám náhodou spadne na tvrdou zem, nemusíte se bát, že by praskl. Pokud si objednáte klíčenku, odesílám ji společně se závěsem na mobil. Pokud přívěsek na krk, odesílám pouze samotný kamínek. Nově zasílám každý přívěsek i s černou bavlněnou šňůrkou, která je v ceně šperku.
Hearthstone Hearthstone
Hearthstone Hearthstone
A nyní, těsně před Vánoci, se začala spousta lidí vyptávat i na náušnice, a tak jsem je tedy začala vyrábět. Pokud tedy znáte nějakou WoWkařku, náušnice budou zcela jistě skvělý dárek! Anebo rovnou celý set.
Hearthstone Hearthstone
Kamínky by se neměly zbytečně namáčet v chlorované vodě, rýt do znaku nožíkem či jinými ostrými předměty. Proč si tedy koupit hearthstone? Je to skvělý dárek k narozeninám, svátku i k Vánocům pro všechny WoWkaře i hráče Hearthstone. Nejenže tak uděláte radost sobě i svým blízkým, ale dokonce podpoříte náš web, jelikož část peněz z každého přívěsku půjde na provoz našeho webu. Cena včetně DPH:
  • Přívěšek, klíčenka či jeden pár náušnic: 150,-
  • Celý set (náušnice + přívěsek): 270,-
  • Poštovné a balné: platba na účet - doporučeně 50,-, dobírka 100,-
Materiál: cernit Dodání: do tří týdnů Kontakt: EsperantaDragon@gmail.com Nákup se řídí obchodními podmínkami. Email by měl být ve tvaru: Předmět: Hearthstone šperk Typ šperku: klíčenka, přívěsek či náušnice Počet kusů: Způsob platby: dobírkou či na účet Adresa příjemce: Poslání na Slovensko:
  • Na účet: Žádné poplatky za převod peněz ze slovenského na český účet. Budete platit tedy jen poštovné, které činí 58,- Kč.
  • Dobírka: Činí 83,- v Česku a na Slovensku si Slovenská pošta účtuje ještě 6 euro navíc.
Při platbě na účet odesíláme až po přijetí platby! Výroba šperků stále probíhá. (aktualizace z 22.9.2015)
>>Seznam všech našich šperků<<


Naposledy upravil/a Esperanta 03.12.2015 v 12:16:50.
Tento článek je placenou reklamou

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 14 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.