Junkrat - Hero Spotlight a představení abilit

  junkrat    hero    spotlight   

Druhý Overwatch hrdina v řadě se nám dnes oficiálně představuje. Řeč není o nikom jiném, než o králi granátů, bomb, pastí a výbuchů obecně - Junkratovi.

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Total Mayhem – Po smrti vyhodí 5 granátů, které vybuchnou po 0.75 sekundě a každý udělí 250 poškození blízkým nepřátelům.
  • (Q) Frag Launcher - Odpálí granát, který vybuchne na konci své cesty, nebo po zasažení prvního nepřítele. Udělí 117 poškození blízkým nepřátelům. Granáty se mohou odrážet od terénu, udělují 50% poškození budovám. Abilita má 4 použití (charges). Všechny použití jsou doplněny najednou.
  • (W) Concussion Mine – Položí na zem minu a Junkratova trait se stane aktivovatelné tlačítko, které ji odpálí. Udělí 180 poškození blízkým nepřátelům a odhodí je zpět. Junkrat může odpálit i sebe, ale je imunní na její poškození.
  • (E) Steel Trap – Položí na zem past, která se rozkládá 2 vteřiny. Udělí 130 poškození prvnímu nepříteli, který přes ní projde, a znehybní ho (root) na 2 sekundy.
  • (R) RIP-Tire – Vypustí ovladatelnou bombu s 500 životy, která trvá 15 sekund. Dokud je aktivní, Junkrat se nemůže hýbat, ale získá kontrolu na pohybem RIP-Tire. Ta může být znovu aktivovaná pro okamžitý výbuch, který odhodí nepřátelé pryč, udělí jim 750 poškození v centru výbuchu a 450 na okraji.
  • (R) Rocket Ride – Po 1.25 sekundě se Junkrat vznese do vzduchu. Dokud je nahoře, může upravovat místo přistání. Po 3.5 sekundách přistane, udělí 780 poškození blízkým nepřátelům a aktivuje Total Mayhem. 5 sekund po přistání se Junkrat "oživí" a získá 150% bonus k rychlosti pohybu na mountovi, dokud z něj nesleze.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet