Jim Raynor

  Raynor    HotS      

V době první zergské invaze na Mar Saře zde byl Jim Raynor Konfederačním maršálem. Navzdory hrdinnému boji proti vetřelcům a záchraně mnoha životů byl Jim zatknut Konfederačními silami pod záminkou zničení Konfederačního majetku na stanici Backwater. Když byl osvobozen Arcturem Mengskem a jeho anti-konfederační revolucionářskou skupinou Synové Korhalu, rozhodl se Raynor bojovat po jejich boku.

 

Raynor je dobrý velitel a excelentní taktik, i když mu v této oblasti chybí jakýkoliv trénink. Své dovednosti získal na základě zkušeností, a proto se necítí být svázán zásadami toho, co říká „kniha“. Raynor zřídkakdy plánuje věci do hloubky, ale má úžasnou schopnost improvizovat a obrátit situaci pomocí čehokoliv, co má zrovna po ruce.

 

Raynor má také pochmurnou minulost. Je známým společníkem notorického trestance Tychuse Findlaye. Oba sloužili v 321. Colonial Rangers Battalionu „Heaven’s Devils” během válek Konfederace a Kel-Morianu, téměř před dvaceti lety. Jejich první setkání proběhlo ve Fort Howe na Turaxis II, kde si zrovna Findlay odseděl tříměsíční trest v nápravném zařízení za útok na nadřízeného důstojníka.

 

V poslední fázi Válek cechů byli Raynor a Findlay obviněni ze zabití během nešťastné mise na Turaxisu II, i když sami věděli, že jejich nadřízení byli přímo vinni za katastrofální selhání mise a následná úmrtí. Oba dva brzy poté uprchli z armády. Dobře si byli vědomi, že už nikdy nebudou mít čestný soud, kdyby to mělo znamenat pokažení reputace Konfederačních velících důstojníků. Po léta spolu byli psanci, dokud nebyl Findlay dopaden Konfederačním soudem a odsouzen k životu v kryogenním vězení. Jak se dokázal Raynor vyhnout Findlayově osudu a získat práci jako maršál není přesně známo.

 

Více z lore ZDE.

 

Advanced Optics Assassin
Ranged
Advanced Optics HP: 1302 (+4% za level)
HP Regen: 2,711 (+4% za level)
Advanced Optics Mana: 500
Mana Regen: 3
Advanced Optics Attack Damage: 122 (+4% za level)
Attack Speed: 1,25

Ability

Trait

Advanced Optics (D) Advanced Optics
Raynor má zvýšený dosah útoku o 20% a má o 10% větší dosah viditelnosti.
Advanced Optics

Základní ability

Advanced Optics

(Q) Penetrating Round

Jim vystřelí silně nabitou patronu, která zraní všechny nepřátele v cestě za 525 (107+22 za level) životů a odhodí je ve směru pohybu kulky.
Cooldown: 12 sekund          Cena: 60 Mana

Advanced Optics
Advanced Optics (W) Inspire

Jim získá 30% bonus k  rychlosti útoku na 6 vteřin. Přátele stojící poblíš získají polovinu těchto benefitů.
Cooldown: 10 sekund          Cena: 40 Mana
Advanced Optics
Advanced Optics (E) Adrenaline Rush

Jim bude po ztrátě alespoň 70% životů automaticky vyléčen za 960 (200+40 za level) životů.
Cooldown: 40 sekund          Cena: Passive
Advanced Optics

Heroic

Advanced Optics (R) Hyperion

Jim povolá na pomoc Hyperion, který bude pomalu cestovat po mapě a poškozovat náhodné nepřátele pod sebou za 145 (31+6 za level) životů každou sekundu. Taktéž občas vzpálí Yamato Cannon, ktorý poškodí budovu za 1740 (372+72 za level) životů.
Cooldown: 100 sekund          Cena: 100 Mana
Advanced Optics
Advanced Optics (R) Raynor's Raiders

Po krátkou dobu cestují společně s Jimem dvě lodě Banshee, které útočí na stejný cíl, jako Jim. Každá střílí rakety po dvou, přičemž každá raketa ubírá cíli 96 (20+4 za level) životů každou sekundu. Banshee bojují 22 sekund. Znovu aktivovaním ability změníte cíl.
Cooldown: 80 sekund          Cena: 100 Mana
Advanced Optics

Skiny

Classic skin

Patriot skin

Commander skin


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet