Hledáme nové redaktory pro PUBG a Counter-Strike

  Nábor    PUBG    CSGO   

Jak jistě víte, projekt Blizzfan.cz se neustále rozrůstá a snažíme se nacházet příležitosti, kterými bychom se mohli ještě více přiblížit komunitě. Do našich řad v podstatě stále hledáme nové tváře, které například chtějí začít s herní novinařinou nebo mít zajímavý projekt v životopise.

 

Minulý rok jsme úspěšně spustili novou webovou stránku Counter-Strike.cz, na které naleznou začínající hráči mnoho užitečných informací. A tímto stylem bychom na webu velice rádi pokračovali. Hledáme proto nové tváře, které by se chtěli podílet na tvorbě webu o velice oblíbené FPS hře.

 

U Counter-Strike.cz ovšem nekončíme. Určitě jste zaznamenali velkou oblibu nedávno vydané hry PlayerUnknown's Battlegrounds. Momentálně pilně pracujeme na spuštění webu právě pro PUBG. Stejně jako pro „CSko“, tak pro PUBG web by měl mířit hlavně na základní informace o hře jako takové a čas od času by se měl objevit zajímavý článek.

 

Co to všechno znamená? Pokud máte rádi jednu z výše zmíněných her, chcete rozvíjet českou komunitu a vydělat si nějakou tu korunu psaním, určitě se nemusíte ostýchat a můžete mi napsat e-mail (danek@blizzfan.cz). V e-mailu se, prosím, krátce představte, napište, jaké máte zkušenosti s danou hrou a přiložte krátký článek na libovolné herní téma (asi nemusím zmiňovat, že článek by měl být váš).

 

Chcete vědět, co od psaní pro Blizzfan.cz můžete očekávat? Benefitů je mnoho – ať už zajímavé slevy na našem eshopu Gamebrand.cz, tak například peněžní odměny za každý článek, systém bonusového odměňování za pravidelné psaní a mnoho dalších zajímavých věcí.  


 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 23 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

djmetla 30.01.2018 14:04

Sa spytajte tychto https://www.blizzardski.cz/ ako si dovoluju nemat nic spolocne s Blizzardom

Programátor HeroesFan.cz

djmetla 30.01.2018 13:56

Pôvodný projekt Blizzfan bol založený kôli hrám Blizzard. Blizzfan ale pred pár rokmi zmenil majiteľa a rozhodli sme sa že Blizzfan už nebude viazaný len na hry od Blizzardu. Blizzfan považujte za samostatný brand alebo značku a nespájajte si slovo Blizz s Blizzardom.

Je ale potrebné uviesť, že Blizzfan len rozšíruje svoje pôsobenie aj v iných hrách. Žiadny web o hre Blizzard nerušíme a preto môžete byť spokojný.

Programátor HeroesFan.cz

Bellatrix 30.01.2018 13:50

Chápu vaše stanovisko, že vám to přijde nepatřičné, ale nějak mi nedochází, proč je to takový problém. Když přijdu do obchodu s elektronikou, tak pokud tam seženu elektroniku, kterou chci, je přece irelevantní, jestli někde vzadu v obchodě bude oddělení, kde budou prodávat cereálie. Pokud cereálie nechci, není nic snazšího než je ignorovat.

Chápala bych, kdybyste si stěžovali, že třeba redaktoři pracují pro web ne-blizzardí hry na úkor těch blizzardích. To by bylo jistě v nepořádku. Ale nic takového se přece neděje. Ta CS stránka má vlastní redaktory.

Throx 30.01.2018 13:41

Sa premenujte ked idete probagovat ine hry ako od blizzardu ked napisem blizzfan a vyskoci tam naky counter strike co nema vobec nic spolocne s counter strikom...

djmetla 30.01.2018 14:00

Už dávno nieje Blizzfan len Blizzard only.

Programátor HeroesFan.cz

Drakunda 30.01.2018 12:55

ehm...není to názor iba jednotlivca...akože Blizzfan.cz a PUGB a CS GO? akože what? premýšlal nadtým vúbec nekdo? To jak keby Škodovka začne propagovat auta Fiat. Zaujímalo by mňa jak by sa k temu postavil Blizzard kedže Blizzfan CZ (oficialny blizzard fun web) logicky by asi mnel propagovat hry od Blizzardu a ne neco iné proboha od druhej firmy...sa teda premenujte na hryfan.cz a ne sa schovávat pod značku blizzardu a vydávat podnu hocico...od iných firem...a jak sem už písal myslí si to vícejky ludí...hawk

Ellendway 30.01.2018 13:06

Díky za názor.

Drakunda 30.01.2018 13:15

@Ellendway Odpoveď hodna moderátora není zač...mám rád vaše stránky aj tvorbu celkovo...či už preklady knižek (sláva Bellatrix a zbytku za kroniky a kuchařku) alebo články o hocičem...Ale aby tieto hry (aj ked dobré) spadali pod portfólio Blizzfan je podla mňa (ani nevím jak to nazvat). Ale na druhú stranu je pravda že logika už nefunguje v dnešném svete takže sa asi není čemu čudovat...Ale proste nekdo si klikne na Blizzard FANSITE a bude tam CS GO a PUGB... jak to zní? ach..prajem príjemný zbytek dňa

Ellendway 30.01.2018 14:19

@Drakunda Nevím sice, co na mé poslední odpovědi bylo špatného, ale pokud se cítíš odbytý, tak se rozepíšu…

Blizzfan.cz jako takový byl před lety založen s ideou, že bude spojovat hráče her od společnosti Blizzard Entertainment, což se dle mého názoru daří. Máme hned čtyři webové projekty, které se věnují hrám právě od tohoto studia (WoW, Hearthstone, Overwatch a Heroes). Stejné informace můžeš vidět například na webu https://www.blizzfan.cz/.

Dalšími projekty, které spadají do celého Blizzfanu jsou i hry, které jsou od jiných vydavatelů. Ovšem z nějakého důvodu nám to dává smysl. Znám mnoho hráčů, kteří si z WoWka jdou odpočinout například do Counter-Strike nebo právě zmíněného PUBG.

Pokud člověk přijde například na web WoWfanu, uvidí články z prostředí World of Warcraftu, případně globální články, které jsou součástí univerza, které stvořilo studio Blizzard Entertainment. Máme oddělené publikování, a proto se nemůže stát, že by se novinka z Counter-Strike webu objevila právě na již zmíněném WoWfanu.

Jedinou zmínku o tom, že máme jiné webové stránky, je v horním menu, kde jsou zobrazené další stránky, které spravujeme. Pokud je tedy jeden odkaz na Counter-Strike web hodně, je mi to líto.

Tato novinka jako taková, tedy ta, že hledáme nové redaktory, je globální a týká se projektu Blizzfan.cz, proto byla uveřejněna na všech webech. Opět - pokud Ti to vadí, je mi to líto.

Kuki 29.01.2018 18:09

todle je web o owerwatch cs tu nemá co delat není to blizard hra

djmetla 30.01.2018 10:28

tieto weby spadajú do našeho portfólia. To čo tu má hledat a nemá hledať nechaj prosim na nás a k téme sa nevyjadruj, pokiaľ nemáš záujem.

Programátor HeroesFan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet