Heroes of the Storm na BlizzConu 2014 - Den první, část…

Pokračujeme v servírování informací z BlizzConu, tentokrát zaměření pouze na hrdiny a battlegroundy!

Noví hrdinové

Na otevíracím ceremoniálu byli oznámeni tři hrdinové, a to Jaina, Thrall a Lost Vikings. Na panelu nás pak čekala ještě Sylvanas, Skeleton King, Butcher a Crusader, bohužel o těchto hrdinech jsme se nedozvěděli mnoho informací, doufáme, že dnes to Blizzard napraví a ukáže aspoň záběry ze hry.

Jaina

Tato legendární postava si konečně našla cestu do Heroes of the Storm! Stejně jako ve Warcraft III, i zde bude hlavně čarovat vodní a mrazivé kouzla. Mezi abilitami najdeme vodní elementál, Frostbolt, Blizzard, Cone of Cold a Ring of Frost. Takže z hraní za ni vás bude doslova mrazit na zádech.

První lidé, kteří ji hráli tvrdí, že je extrémně zábavná a Blizzardu se podařilo perfektně předělat Frost mága do Heroes. Podle všeho by se Jaina měla objevit již v dalším patchi, který je již za rohem!

Thrall

Aliance včera dostala svou legendární postavu, takže je jasné, že horda nemohla zůstat pozadu. A tou postavou není nikdo jiný, než bývalá hlavní hvězda hordy. Thrall je melee Assasin, který se zaměřuje na udělení velkého poškození v krátkém čase. V jeho podání se můžeme těšit na ability jako Chain Lighting, Feral Spirit, Windfury. Heroic Ability bude mít Sundering a Earthquake.

A první dojmy? Cituji „Thrall absolutně zničí momentální META game, takového hrdinu jste ještě neviděli. Number One hrdina s vysokým poškozením a velkou výdrží.“ Pokud je to pravda, tak se máme na co těšit, Thrall vyjde společně s betou, 13. ledna.

Lost Vikings

Zlatý hřeb Heroes traileru, o těchto stařičkých vikinzích se šuškalo již delší dobu. Blizzard konečně předvedl Lost Vikingy v akci a je to bomba! Zase něco nového, co jsme nikde jinde neviděli. Každý viking půjde ovládat separátně, takže je můžete poslat úplně na odlišný konec battlegroundu.

Na začátku nebudete mít vůbec žádné ability, ty si budete volit až postupně pomocí talentů, každý viking by měl mít odlišné ability, takže se může stát, že si pomocí talentů vylepšíte pouze jednoho, který bude mít všechny ability a další dva budou mít např. jen jednu abilitu. Heroic ability budou společné, první bude vikingská loď, která bude střílet na okolí z děla a druhá je teleport, který přesune a oživí všechny vikingy.

Dojmy jsou přesně takové, jaké můžete z popisu čekat. Absolutně šílené hraní, kde zatím většinu času nikdo nechápe, co se děje. Bude hodně potřeba mikro-management a Multitasking, takže určitě výhoda pro hráče Starcraftu. Obecně se ale lidé shodují, že vikingové mají obrovský potenciál a správně zahraní budou velice nepříjemní.

 

Nyní už jen stručně, protože jsme se o následujících hrdinech moc nedozvěděli, kvůli výpadku proudu dokonce zatím nejsou ani obrazové materiály, proto prosím omluvte zkrácené informace.

Sylvanas

O Sylvanas jsme již věděli delší dobu, nicméně Blizzard ji konečně ukázal za chodu a prozradil několik informací. Její pasivní trait dokáže oblbnout nepřátelské miniony a věže tak, že na chvíli přestanou útočit. Dále ukázali, že po sobě bude zanechávat „smrtící stín,“ který udělovat poškození. Hodně bude využívat temnou magii a kontrolu mysli. Pravděpodobně bude mít i známý spell Black Arrow, který udělí cíli velké poškození.

Diablo Sneak Peek

Na úplném konci panelu ještě Blizzard ukázal krátký Sneak Peek toho, co se můžeme těšit v budoucnosti. Z hrdinů to budou Skeleton King, Butcher a Crusader! Bohužel zatím nejsou obrázky, jelikož v tu dobu vypadl v Anaheimu proud.

Battlegroundy

Neukazovali se pouze hrdinové, ale i battlegroundy. Plánoval se bližší pohled na dva nové battlegroundy Sky Temple a Tomb of the Spider Queen. Blizzard ale znovu překvapil a na úplném konci, odhalil jako třešničku na dortu první tématický battleground, a to konkrétně ze Sanctuary! Je tomu tak, do Heroes dorazí dlouholetá bitva mezi anděly a démony!

Sky Temple

Sky Temple je nově oznámený battleground, kterého bychom se měli dočkat se spuštěním beta verze 13. ledna. Odehrává se ve vznášejícím pouštním městě plným magie a velice bohaté společnosti, není to žádná suchá poušť! Design budov a minionů vychází z egyptské mytologie okořeněné bitvou mezi vodou a ohněm. Magie tu ze všeho přímo sálá, dokonce i minioni jsou pouhý výplod mocných kouzelníků. Když zemřou, promění se zpátky na písek, ze kterého byli vyvoláni.

Na mapě se budete snažit zabírat tři chrámy, na každé lince bude jeden. Když některý z nich ovládnete, vyvolá se strážce, který za vás bude bojovat. Chrám navíc poškozuje nepřátelské budovy. Lepší pohled na celý battleground a na to, jak funguje, najdete níže ve videu.

Tomb of the Spider Queen

Tento battleground ještě čeká dlouhá cesta k vydání, na obrázcích můžete vidět, že tam občas chybí i textury. Takže i informací bude málo. Prozatím víme, že budeme zabíjet miniony, sbírat drahokamy a následně vyvolávat pavoučí královnu, a to vše v zapuchlé temné kobce.

  

Diablo Battleground

Na konci panelu Blizzard poodhalil budoucnost Heroes, již na minulém BlizzConu řekli, že chtějí dělat battlegroundy i z jiných světů, než jen ze světa King’s Crest.  V Heroes budeme svědky bitvy mezi nebem a peklem! Prozatím nás Blizzard nalákal pouze pohledem na mapu, ale i tak to vypadá hodně dobře.  

 

Vzhledem k velikosti tohoto článku jsme se nakonec rozhodli shrnutí rozdělit do ještě jednoho článku. V posledním si ukážeme nové skiny, mounty, přeložíme si Q&A a také se podíváme na všechny videa, které zatím blizzard vydal. 



Naposledy upravil/a Daevis 08.11.2014 v 14:22:42.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet