Eternal Conflict - shrnutí

Eternal Conflict

Válka, která zuří mezi Nebeskými výšinami a Horoucími pekly od samého počátku stvoření světa. Nyní se z Pandemonia přesouvá do světa Nexu v podobě nového, tematicky laděného rozšíření, které bude obsahovat mapy, hrdiny, skiny atd. V příštích několika měsících se dočkáme minimálně ještě jedné nové mapy v Diablo duchu a zatím neznámeho počtu hrdinů.

Bitvy mezi hrdiny Nexu se budou odehrávat na mapě

Battlefield of Eternity

Jedná se o mapu s dvěma lane z levé strany skvostné Nebe, z pravé strany ohnivé Peklo, uprostřed nachází dva nesmrtelní bossové. Tam se bude odehrávat většina teamfightů a vítěžný tým dostane na svoji stranu bosse, který jim značně pomůže s pushem.

Dále se zde nachází Siege Golem campy s kozími vrhači kopí Khazra a dva bruiser campy, kde jsou psi a jeden šaman, který je může oživovat dokud sám nezemře.

Noví hrdinové

Butcher

Řezník, kterého vyvrhlo samo peklo. Obrovský démon, třímající sekeru stejně velkou jako on sám. Jednou ranou dokáže příslovečně drtit kosti.

Butcher, tak jak jej známe z Diablo 3, je proslulý agresivními útoky. Nejinak by tomu mělo být i v Heroes. Mezi jeho přednosti bude zajisté patřit charge útok, který nepřátele nejprve ochromí, a poté, věrný svému jménu, ostatními zásahy své nepřátele naporcuje. A dost možná i ugriluje. Tento hrdina bude skvělou volbou pro milovníky nefalšovaných krvavých lázní.

King Leoric

Blizzard původně chtěl do hry dát Malthaela jako nesmrtelného hrdinu, ale už dlouho do hry chtěl Leorica, a tak po zralé úvaze vyhrál Skeleton King. Vývojáři si rádi hrají s dovednostmi jednotlivých postav, a tak pro nemrtvého krále vymysleli unikátní Trait. Po smrti se z něho stane duch, který zůstane na bitevní poli, pronásleduje nepřátele, zpomaluje je, uděluje jim poškození a tak si zkracuje cooldown na oživení. Tento duch je mimochodem nesmrtelný. A ultimátně obživne v místě, kde se nachází jeho duch. Dovedete si představit ten chaos, který tento Trait přinese?

Monk

Pochází ze země Ivgorod, vyrůstal v chrámu tisíce a jednoho boha, kde se učil dovednostem boje, meditace a ovládání svého nitra. První Support hero z Diablo univerza, zatím je bezejmený. Mezi jeho útoky bude nejspíš patřit Seven-Sided Strike a Fist of Thunder (teleportuje se k nepříteli a opakovaně, velmi silně udeří pěstmi). Měl by také umět léčit. Na prvním levelu si bude volit svůj Trait, kterým předurčí buď defenzivně nebo ofenzivně laděný styl hry. Nejspíše bude vybírat mezi několika Mantrami. Vzešel z volání komunity, ta si žádala support hrdinu z Diablo ságy. Zatím je ve stádiu ranného vývoje a ve hře se objeví později.

Videopředstavení Butchera, Leorica, Diabla a Novy

Videopředstavení Diabla v andělských skinech

Videopředstavení amazonky

Videopředstavení andělského koně Tyrael's Charger

Nové hrdiny, skiny a mounty bude možné zakoupit v balíčcích. Nebudou dostupné všechny naráz a obsah se může dodatečně změnit.

Archangel Diablo Bundle

Diablo
Angelic Diablo
Fresh Meat Bundle

The Butcher
Iron Butcher
Butcher's Battle Beast
Mad King Bundle

Leoric
Vrykul Leoric
Novazon Bundle

Nova
Novazon Nova
Nova Complete Bundle

Nova
Spectre Nova
Roller Derby Nova
Novazon Nova


Změn se dočkaly věže.

  • Tier 2 věže mají snížené životy z 3 350 na 3 000.
  • Tier 3 věže mají snížené životy z 4 750 na 4 300.


Deckard Cain a jeho goblinní hlášky.

Bude Deckard komentovat i zápasy? Nechme se překvapit.

Goblíni

Na kterékoliv mapě, 30 sekund před tím než se otevřou brány a začne bitva, týmům se může zjevit tento Goblin. Obě strany dostanou možnost jej zabít a získat zlato navíc. Zabití Goblína je vedeno daily quest, který se nepočítá do limitu tří daily. Odměnou za zabití je 100 zlaťáků, které obdržíte až po konci hry! Po prvním zabití goblína navíc obdržíte portréty.

Další nové skiny

Polonahý Tychus (nejedno dámské oko bude potěšeno tou horou svalů), Diablo v Tyraelově brnění a naopak Tyrael v pekelných barvách.



Naposledy upravil/a WitekCZ 29.06.2015 v 11:45:28.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet