Dva týmy diskvalifikovány z Heroes of the Dorm

Harvard, jedna z nejuznávanějších univerzit v USA, si na Heroes of the Dorm uřízla pořádný kus ostudy. Team Ambush, reprezentující tuto prestižní školu, byl z Heroes of the Dorm pro podvod vyloučen.

A co se vlastně stalo? Na oficiálním webu HotD se objevila poznámka od adminů turnaje:

Blizzard zdroj

Hráči z Team Ambush porušili několik pravidel. Tespa a Blizzard spustili vyšetřování a bylo zjištěno, že jeden hráč sdílel Battle.net účet s lepším hráčem, který nebyl na soupisce týmu pro oficiální zápasy. Výsledkem je diskvalifikace Team Ambush z Heroes of the Dorm.

Pro celý turnaj platí nulová tolerance pro podvody. Pravidla jsou tu proto, aby se hrálo v duchu fair-play. Pokud někdo poruší pravidla, narušuje celistvost celé soutěže. Studenti, kteří mezi sebou sdíleli své účty, jsou navždy vyloučeni ze všech současných i budoucích turnajů pořádaných firmou Tespa.

Všechny účty, které se podvodů účastnily, se dočkají potrestání i od Blizzard Entertainment.

Tým Hot Boys z Michiganu byl z podobných důvodů diskvalifikován během Round of 64. Ponesou stejné důsledky jako Team Ambush.

Golden Mishas z Berkley a Team Tilt z Indiana-Purdue si to 26. března rozdali o to, kdo zastoupí Team Ambush. Vítězně z tohoto duelu vyšli medvědi z kalifornského Berkley.

Zdroj: PCGamer, Heroes of the Dorm



Naposledy upravil/a WitekCZ 28.03.2016 v 15:51:15.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet