Dehaka - Hero Spotlight a představení abilit

Nejnovější přírůstek do Heroes of the Storm je již k dispozici na PTR. Konečně vyšel i dlouho očekávaný Spotlight, který představí ability tohoto melee warriora a prozradí různé triky, jak je správně používat. Ganger, který je schopný se ve vteřině přesunout přes celou mapu, proběhnout přes všechny nepřátelské hrdiny a ještě odtáhnout supporta, který stojí schovaný za svými spolubojovníky - přesně to je hlavní postava tohoto videa.

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Z) Brushstalker – Dehaka nepoužívá mounty. Místo toho se může odportovat do trávy nebo různých šachet. Má 40 sekund cooldown.
  • (D) Essence Collection – Za zabité miniony získáte 2 Essence, za hrdiny 10. Maximálně můžete nasbírat 50 Essence. Aktivací tlačítka si můžete za nasbírané Essence vyléčit životy. Léčení trvá 5 sekund. Může být použito během Drag a Burrow (viz dále).
  • (Q) Drag – Vyšlehne jazyk, prvnímu zasaženému nepříteli udělí mírné poškození a 1,75 sekundy jej bude tahat kolem.
  • (W) Dark Swarm – Na tři sekundy si zapnete schopnost procházet skrz jednotky. Uděluje AoE poškození, do hrdinů uděluje 2x tolik. Může být použito během Drag a Burrow.
  • (E) Burrow – Dehaka se zakope do země, udělá stázi (Stasis) a je na příští dvě sekundy nezranitelný (Invulnerable).
  • (R) Isolation – Vypustí biomasu, která udělí poškození a umlčí (Silence) prvního zasaženého hrdinu. Ten je navíc na 3 sekundy zpomalen o 30 %, ztratí schopnost vidět to, co vidí přátelští hrdinové a schopnost vidět kolem sebe je výrazně snížena.
  • (R) Adaptation – Po pěti sekundách od spuštění tohoto kouzla se část obdrženého poškození přemění v Dehakovy životy.


Naposledy upravil/a Bellatrix 27.03.2016 v 21:35:36.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet