Community Feedback #2

  community feedback    blizzfan.cz   

Předem bychom rádi poděkovali za zpětnou vazbu, kterou jste nám dali ohledně nového webu. Nedávno jste mohli vidět článek, ve kterém jsme představili novinky, které na vás ve frontendu čekají a dnes bychom se chtěli zaměřit na to, co je nedílnou součástí všech našich webů: články

 

V předchozím Community Feedbacku jsme viděli, že se mnozí z vás vyjadřovali nejen ohledně toho, jaké vychytávky byste na webech chtěli vidět, ale také jste nám psali hodně o obsahu samotném. Ještě než přejdeme k dotazům na vás, rádi bychom využili tohoto článku, abychom objasnili jednu velmi zásadní věc a sice reklamní články. Chápeme, že některým se nemusí líbit reklamní články, které se čas od času na webech ukážou, avšak vezte, že právě díky těmto článkům, které dostáváme od našich partnerů, máme možnost stále rozvíjet web a máme možnost dát redaktorům alespoň nějakou odměnu za čas a práci, kterou na článcích dělají. A tímto bychom na články chtěli navázat.

 

Články jsou to hlavní, co děláme a co tyto weby drží pohromadě. Většinou píšeme to, co je zrovna aktuální a co je potřeba napsat. Samozřejmě se snažíme psát i vlastní články, různé teorie a podobně, ale například za WoWfan.cz jsme měli po oznámení Battle for Azeroth plné ruce práce, abychom stíhali překládat všechny novinky, které se na webu objevily. Teď už se vody uklidnily, takže máme čas zase na svou vlastní tvorbu.

 

A tak se vás chceme zeptat na pár věcí a první z nich je: které články, které se zde objevovaly dříve, vám tu chybí? Například na WoWfanu se v předchozích letech objevovaly komiksy jako Looking for Group, Dark Legacy nebo Shakes and Fidget. Snažíme se věnovat i vlastní tvorbě a to třeba příběhovým teoriím. Před lety jsme psali seriály jako třeba Zajímavá místa nebo Blizzard Must Be Crazy! A co na ostatních webech? Chybí vám nějaké seriály nebo typy článků, které jste vídali dříve?

 

Což nás přivádí k myšlence: jsou články nebo seriály, které byste tu chtěli vidět a nejsou tu? Máte náměty na témata či články? Směle do toho, napište nám do komentářů.

 

A do třetice všeho dobrého a zlého: které články čtete nejvíce? Jsou to hotfixy, lore články, novinky ze hry či nějaké zajímavosti? Jelikož je tento článek určen pro všechny weby, do komentářů se nám může ozvat každý a dát nám zpětnou vazbu pro každý web. Rádi si vás vyslechneme!


tým Blizzfan.cz


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Esperanta
Esperanta Dragon

Esperanta je autorem 0 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

caleemack 22.01.2018 10:10

Jelikoz se jedna o Overwatch, tak bych velmi uvital, kdybyste se venovali mnohem vice competitive pro scene. Druhy tyden Overwatch league (nejvetsi OW udalosti v historii) je za nami a nic tu o tom nepisete. Rad bych kdybyste se venovali jednotlivym tymum, hracum, davali odkaz na twitch na zapasy, tydenni shrnuti, apod.. Proste aby to vypadalo trochu jako OW web Omlouvam se ze to mozna zni tak kriticky, tento web mam rad a jsem za nej vdecny, ale prakticky jediny k cemu vas web vyuzivam je momentalne cteni patch notes Verim, ze nejsem sam, koho nezajima jen ta sranda okolo, ale to o cem OW skutecne je - competitive play..

PanOlda 23.01.2018 22:53

Ahoj, jsme rádi že se líbí! Určitě budeme doplňovat více informací o kompetech a pokusíme se více soustředit i na ligu!

Jiri78cz 22.01.2018 06:31

Ahoj, co se týče Heroes články mi přijdou v pohodě. Ono co taky vymýšlet k MOBA.
Ale chybí mi tu trochu větší zaměření na hrdiny a heroes strategy. Také Aktualizace hrdinů.
Co jak se s jakým hrdinou dá zahrát, v jaké situaci použít to či ono tam vidím ohromné možnosti se rozepsat. Nebo taktiky hraní v týmu různé spojení hrdinů komba atd.
To by pomohlo komunitě a zvedlo úroveň. A že je to potřeba.
Rozhovory s hráči (To se nyní trochu zvedlo)

matjee 23.01.2018 11:24

Samozřejmě existuje velké množství zajímavých témat, kterým by se dalo věnovat. Strategie jsou velmi závislé na aktuální metě, která se průběžně vyvíjí. Po každém patchi může dojít kvůli několika změnám k tomu, že větší množství těchto "komb", návodů nebo strategií nebude aktuální a bude je potřeba (leckdy celé) přepracovat. Zde jsou bohužel jako u všeho problémem zdroje (v tomto případě lidské).

Rozhovorům se snažím v poslední době věnovat více , nicméně není možné se hráčů opakovaně ptát na to samé. Podobný problém je se samotnými hráči. V HGC až na pár výjimek hrají stále ti samí. Kdyby měl být každý týden rozhovor s jedním z těch, kdo jsou ochotní jej poskytnout, tak by brzy nebylo s kým je dělat. Nehledě na časovou náročnost samotného rozhovoru (většinou se jedná o domluvení termínu, případně jeho posunutí atd). Proto se snažím zaměřit na rozhovory po velkých turnajích a nebo ohledně nových hrdinů. V tomto ohledu pak v těchto rozhovorech můžete nalézt vámi požadované návody. Ovšem i zde platí problém dříve zmiňovaný problém. Například Hanzo byl nedávno trochu změněn a proto se nyní bere jiný talent na 7 a obecně trochu jiný build.

Jiri78cz 25.01.2018 07:07

@matjee
Však jsem nepsal, že to je lehké.
Je mi jasné, že se nedá pokaždé. Jen to pro začátečníky není úplně jednoduché se v tom vyznat. Ještě mne napadl třeba slovníček pojmů používaný v HotS no vlastně i v jiných moba.

matjee 26.01.2018 09:47

@Jiri78cz Slovnicek tu uz je ( v zalozce game info), bohuzel nemohu ted overit, jak moc je aktualizovany ( https://www.heroesfan.cz/clanek/slovnicek-zkratek-heroes ). Co se dalsich obecnych navodu k tematum jako laning, rotace, apod tyce, je to tema o kterem se interne bavime. Je tedy mozne, ze se v blizke budoucnosti neco takoveho na nasem webu objevi.

Wraith 21.01.2018 20:09

Zdravím, já bych třeba rád uvítal nějaké články o transmog itemech. Nějaké ukázky a návrhy vlastních poskladanych transmog setů atd... Jakožto blood elf, je pro mě vzhled až na prvním místě :-) popřípadě třeba soutěže, kde by mohli.hráči ukázat svůj.transmog atd... Díky moc za tvorbu a ať se daří

Esperanta 21.01.2018 21:28

To vůbec není špatný nápad. Nenapadlo mě, že by se to lidem mohlo líbit a zajímat je to. Rozhodně díky za nápad!

Domimaru 21.01.2018 20:05

Nejvíce mi asi chybí aktualizace příběhů hrdinů hold když se ztratím v lore tak jsem liný to číst anglicky ale chápu že překládat to vše musí žrát strašně moc času. Inak ruzne spekulace s reklamama co adblock neblokuje vždy potěší Taky by nebyl na škodu podobný crazy RP event jako byla soutěž o WoD betu. A ještě prosím jestli s tím jde něco dělat, na mobilu se mi nějak blbě zobrazujou komentáře část textu jde prostě mimo displey, ale možná to je mojim Aligátorem

Esperanta 21.01.2018 21:32

Žere to šíleně času. Tehdy jsme měli ale aktivního Mordecaye, který se staral převážně o lore. Teď se všichni snažíme hlavně přinášet novinky. Ono co datadisk, to aktualizace, takže je to šílené a navíc ještě ty články mají rozbitý kód. Takže znovu: nahlašovat a nahlašovat.

Jinak na crazy event s WoD jsem si nedávno vzpomněla. Proboha, to byla tedy kvalitka. Já jsem byla ten trpoš v tom Redridge Mountains a docela jsem se klátila. A co se týče toho problému s mobile, Patrik myslím novou verzi nějak upravoval, že by to mělo být víc optimalizované.

Domimaru 22.01.2018 09:28

@Esperanta články na mobilu už jsou ok jen komentáře mi nějak habrujou no Btw tak jsem si vzpoměl PROSÍM udělejte článek jak přimět přítelkyni hrát WoWko Děkuju předem

Esperanta 22.01.2018 11:27

@Domimaru "Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů." Mně se to třeba povedlo s kolegyní, která byla přestěhovaná ke mně a pak začala s přítelem to WoWko hrát ale... well... zamyslím se, jestli je něco takového možné.

Silveralius 21.01.2018 12:44

Ahoj, za mě bych určitě uvítal více článků z lore a hlavně nějaké ty easter eggy Ale mám i rád spekulace a jsme nesmírně rád za přeložené chanelogy a nezdokumentované změny.
WoW na offi moc nehraji, ale sleduji PvE scénu a trošku mě zarazilo, že nikde není ani zmínka o tom, že Exposed porazila Arguse na Myth. A to už před 11 dny. Čekal jsem aspoň zmínku na fb. Když se jedná o tu českou guildu
A co bych ještě ocenil je zprovoznění staršího obsahu Nemusí to být nějak upravené, ale mnohokrát odkaz vede na neexistující stránku (404).
Popřípadě občas jsem vídal články týkající se jedné konkrétní postavy a v něm byla popsána celá její historie. Myslí, že by nebylo špatné na to navázat a občas nějaký takový komplexní článek vydat. Nejenom popsat její historii v aktuálním datadisku, ale celkově od začátku jejího výskytu.

Jinak jsem zatím celkem spokojený a rád si sem chodím přečíst novinky a různé konspirace a příběhy

Esperanta 21.01.2018 15:33

Ahoj, starý obsah se snažíme opravovat, konkrétně teď pracuji na nejnavštěvovanějších starých článcích a pak jdu na ostatní. Hodně teď pracujeme třeba na kompletním obnovení lokací. Články s hrdiny stále jsou, ale jsou rozbité. Při přechodu na nový web se rozbily i některé odkazy a my je pak musíme opravovat ručně, takže na toto mám jen jendu odpověď: používat tlačítko "Nahlásit článek". Jestli čtenáři budou jen mlčet a nic nenahlásí, tak to tak rychle bohužel nepůjde.

Prunusak 20.01.2018 20:18

Byl bych osobně rád za více Lore článků, popřípadě "spekulačních" článků, a s tím že se nám "zlepšilo levelování" bych navrhnul články o jednotlivých lokacích, např. Eastern Plaguelands (příběh lokace skrz questy, zajímavé místa v lokaci, easter eggy, případně srovnání pre-cataclysm verze a postcataclysm), atd , Dále mne by třeba zaujal i článek o členech Blizzard WoW Týmu,

PS: Chtělo by to zaktualizovat Wowfan Armory, dle ní jsme stále v éře Nightholdu

Esperanta 20.01.2018 20:57

Zdar,
s novinkama, co se musí napsat, se to už postupně uklidňuje takže na lore články bude víc času. Dost v tom Bellatrix, Hanziase i Raccoona podporuji, aby měli co nejvíce svých originálních článků. Bellatrix zakazuji psát spekulace, pokud nejsou proloženy alespoň jednou reklamou.
Každopádně co se týče levelování a příběhu lokací... já kdysi psala Blizzard Must Be Crazy a psala jsem příběh lokace Western Plaguelands. Problém je, že je to neskutečně časově náročné a proto jsem s tím přestala. Psala jsem to v dobách, kdy jsem byla student a prostě jsem si na to mohla po škole sednout. Hrozně mi to chybí, ale pokud se to uklidní a lidi se ozvou, že ten Blizzard Must Be Crazy zase chtějí, proč ne, já to napíšu.
Armory se bude aktualizovat s nejnovějším updatem webu ale mám pocit, že to Patrik kompletně odebere.

djmetla 20.01.2018 21:23

Ahoj, WoWfan Armory sa kompletne ruší bol to pokus, ktorý bohužiaľ neuspel. Do budúcna sa pokúsim vymyslieť lepšie ale menej robustné a užitočné riešenie.

Programátor HeroesFan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet