Chcete si vydělávat sázením? Nechte si poradit od profíků

Počítačové i jiné hry jsou samozřejmě v prvé řadě hlavně zábava. Masová popularita, která navíc v posledních letech ještě více nabrala na síle, ale umožňuje hráčům si i vydělat. Dříve to byla výsada spíše několika málo profesionálů těch nejlepších onlinových her, ve kterých vyhrávali turnaje. Výhry se zpravidla pohybovaly v řádu tisíců dolarů, tedy v desítkách až nižších stovkách tisíc korun. To sice nebylo špatné, ale o žádnou velkou hitparádu také nešlo, když se vezme v potaz časté cestování, ubytování i potřeba neustálého tréninku. Dnes si ti nejlepší progameři vydělávají řádově vyšší částky, protože s rozšířením vysokorychlostního internetu sleduje turnaje mnohem více diváků a sponzoři jsou tedy ochotni nainvestovat do akcí mnohem více peněz. Stále je ale potřeba počítat spíše s tím, že opravdu dobře si vydělají jen ti naprosto nejlepší.

 

Mnoho hráčů přišlo na to, že není nutně potřeba být nejlepší, ale „stačí“ dobře pobavit. Toho využívají streameři na Twitchi nebo Youtube, kteří možná nedosahují skillu profíků, ale tisíce nebo i desetitisíce diváků rádi přispějí nějakým tím dolarem, což ve výsledku může těmto hráčům přinést opravdu pěkný přivýdělek. Není tedy náhodou, že se velké množství hráčů tímto způsobem živý na plný úvazek. I streamování zabere spoustu času a rozhodně ne každý má dar být showman, což je docela potřeba.

 

Co ale další možnost, při které vlastně nemusíte umět hrát žádnou hru, nemusíte vysílat a vlastně ani tak moc hrát, a přesto si vydělat? Sázkové kanceláře si popularity e-sportovních klání rozhodně všímají a na zápasy a turnaje vypisují kurzy. Pokud se tedy vyznáte ve scéně a máte přehled o výkonech hráčů, vlastně sami hrát nemusíte.

Livekurzy – inspirujte se ostatními sázkaři

Se vším se jednou musí začít a sázení rozhodně není úplně jednoduchou disciplínou. Stejně jako u většiny činností tak i u sázení platí, že dovednosti se s praxí a tréninkem zvýší, což může sázkařům přinášet dlouhodobý zisk. Pro začátek není vůbec špatné se inspirovat ostatními hráči. Skvělé je začít například na stránce Livekurzy.cz, která monitoruje změny kurzů fotbalových i hokejových zápasů.

 

Když se vypsaný kurz snižuje, tak se zvyšují šance daného týmu nebo hráče. Je také šance, že si ostatní sázkaři všimli zajímavé sázky, na kterou se hodně sází. I vy se tak můžete inspirovat a změn kurzů sami využít ve svůj prospěch.

 

Naopak zvyšující se kurz může značit to, že se v daném týmu někdo například zranil, nebo naopak soupeř získal zajímavou posilu, která mu šance na výhru zvyšuje. I těchto kurzů je dobré si všímat, hlavně také v závislosti na šancích soupeřů. Někdy je kurz také velmi nadhodnocen, a i malá šance na zisk může být z dlouhodobého hlediska pro vás velmi výhodná.

 

Jen změny kurzů samozřejmě nestačí, ale na internetu je spousta přínosných a hlavně zajímavých informací ze světa kurzového sázení. Doporučit můžeme perfektní portál o kurzovém sázení Bet-Arena.cz, na kterém se podělíte o své zkušenosti s profíky, přečtete si novinky ze světa e-sportu i klasických sportů a zasoutěžíte si každý měsíc o ceny v desítkách tisíc korun.

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek je placenou reklamou

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 23 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.