Blizzfan.cz - Nový systém Heirloomů ve WoW a patch pro…

S dalším víkendem je opět čas připomenout si novinky, které se objevily ve ostatních hrách od Blizzardu a na našich portálech BlizzFan.cz!

World of Warcraft

http://media.wowfan.cz/uploaded/Heirloom-System-6.1-WoW-Patch-Notes

World of Warcraft žije blížícím se patchem číslo 6.1, který je prvním velkým rozšířením pro datadisk Warlords of Draenor a kolegové z WoWfan.cz ho samozřejmě pozorně sledují. Přináší nezvykle velké množství novinek pro uživatelské rozhraní, jako například možnost tweetovat své úspěchy přímo ze hry nebo pořizovat selfie “fotografie” svých postav. Velkou novinkou je také zbrusu nový systém heirloomů, což jsou speciální předměty, pomocí kterých můžete výrazně urychlit levelování svých sekundárních postav.

Součástí velkých patchů většinou bývá i otevření nějakého nového raidu, tentokrát byl však raid otevřen už před jeho vydáním. Jedná se o Blackrock Foundry a už minulý týden se otevřela i jeho nejtěžší mythic obtížnost. Od té chvíle se všechny guildy hráčů na světě snaží být těmi nejrychlejšími, kdo porazí všechny bosse. Nejlépe si zatím vede guilda Method, ale ani česká Embody na tom není tak zle: drží si úctyhodné 29. místo.

Připomeneme si také příběh samotného datadisku. Ten se týká boje proti tzv. Železné Hordě, která se skládá hned z několika orkských klanů. Každý z nich má navíc svého velitele, kteří si mimo jiné říkají Lords of War. Blizzard před vydáním datadisku zveřejnil několik videí představujících tyto velitele a portál WoWfan.cz vám je nyní přináší v češtině.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Jaké novinky přináší portál HSfan.cz z karetní hry Hearthstone? Minulý týden se objevily informace o chystaném patchi, který by podle všeho měl přinést nový rub karet pro další sezónu a také vylepšení Spectator módu. Ten vám umožňuje sledovat hry ostatních a nyní by nemělo být problém sledovat více her najednou. Na oficiální potvrzení si ale ještě budeme muset počkat.

Hearthstone se nedávno dočkal rozšíření s názvem Goblins vs. Gnomes a co nás čeká příště, je zatím ve hvězdách. Naštěstí ale ne navždy, na populárním PAX East, které se koná 3. března, by totiž Blizzard měl oznámit více informací o budoucnosti oblíbené karetní hry. Dočkáme se například hry 2v2? Uvidíme…


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet