Blizzcon 2015 trofeje

Všechny naše medaile a trofeje jsou tvořeny development týmy. První do hry vstupují nápady, následují artworky (náčrtky) a 3D modely. Poté vítězný návrh předáme výtvarnému studiu MANA Studios sídlícímu v Orange County. Tato firma podle našeho návrhu stvoří konečné dílo. Ve světě e-sportu, kde není nedostatek epických trofejí, musí ty naše vynikat svou unikátností.
 

Hearthstone

Prize Pool: $250,000 USD
Materiál: zakázkové sklo, dřevo a bronz
Proces tvorby: Hearthstone tým cítil, že má jedinečnou šanci přinést k životu ducha Hearthstone taverny. Designérský tým předložil koncept, který nejenže nastínil tvar a velikost, ale i to, z jakých materiálů má být trofej vytvořena. Základ byl vypracován na počítači a vytisknut na 3D tiskárně. Některé detaily se dělaly ručně, jiné části se odlévaly. Nakonec se vše přidělalo na tělo trofeje. Vzniklo jedinečné dílo hodné šampióna, který bude mít tu čest jej triumfálně pozvednout nad hlavu.

Hearthstone Hearthstone
Hearthstone Hearthstone
Hearthstone

Hearthstone

World of Warcraft

Prize Pool: $250,000 USD
Materiál: bronz
Proces tvorby: Předlohou této trofeje jsou sochy strážící Dark Portal.

World of Warcraft

StarCraft

Prize Pool: $250,000 USD
Materiál: bronz
Proces tvorby: Vymyšlená a stvořená talentovanými umělci z Blizzard Entertainment. Tato Gosu trofej je vytvořena na základě jednoho z artefaktů Xel’naga, předmětu nezměrné síly, který má své kořeny v StarCraft II: Wings of Liberty.

Starcraft Starcraft Starcraft

Větší trofej, složená z tria artefaktů, kde na každém z nich je symbol protossů, terranů a zergů, zůstane v centrále Blizzardu a do podstavce budou vyryta jména vítězů.

Termín “Gosu” pochází z korejštiny a volně přeložený znamená “velmi zručná osoba“. V raných dobách Starcraft e-sportu tento termín přešel v obecnou známost jako synonymum pro ty nejlepší hráče. Toto slovo překonalo své kořeny a dostalo se do povědomí celé Starcraft komunity. Nejzkušenější profesionální hráči, praví “gosu”, budou zvěčněni na této trofeji a zapsáni nesmazatelným inkoustem do historie e-sportu.
 

Heroes of the Storm

Prize Pool: $500,000 USD
Materiál: bronz

Artanis

Community Contests

Materiál: bronz

Artanis

Zdroj: Battle.net, Battle.net



Naposledy upravil/a Bellatrix 02.12.2015 v 14:02:07.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet