Artefakty a změny v levelování hrdinů.

Blizzard zdroj

Jak už jsme zmiňovali několikrát, Technická Alfa je jedna z prvních fází testování celé hry. Je to také příležitost pro nás zkoušet různé nápady a pracovat s Vámi na vytvoření lepší hry. Jsme štastní, že máme tolik nadšených testerů, proto bychom se rádi podívali na feedback, který od nich máme.

 

Artefakty

Artefakty měly být způsob, jak utratit goldy za něco smysluplného a přitom vám dát více prostoru při customizaci vašeho hrdiny. Chtěli jsme otestovat tento systém, abychom zjistili zda splňuje naše požadavky. Když pak začalo testování, spousta z Vás se ozvala, že kromě pozitivních měl tento systém i plno negativních vlastností. Problémy začaly převažovat nad benefity. Proto s dnešním patchem již artefakty ve hře nebudou a my se pokusíme vám dát jiný, lepší způsob, jak utratit své goldy a přitom se vyhnout všem problémům, které přinášel artefakt systém.

Hero Talents Unlock

Kromě artefaktů se Váš feedback týkal hlavně talent systému a levelování hrdinů. Trvalo moc dlouho, než byly odemknuty všechny dostupné talenty pro daného hrdinu, proto také množství hráčů bylo frustrováno kvůli času, který museli strávit hraním jednoho hrdiny pro zpřístupnění všech talentů. V dnešním patchi tudíž zrychlujeme první 4 levely. Jsou nyní více než 3krát rychlejší a stačí jen 3 hry s přáteli ve Versus módu, aby hrdina dosáhl čtvrtého levelu.

Další feedback ukázal, že některé z talentů na prvních levelech nebyly tak silné jako jiné, pozdější. Chceme, aby každá talent volba byla přijatelná a každý talent užitečný.

Tímto Vám chceme poděkovat za úsilí vynaložené při testování. Doufáme, že tyto změny pomůžou Heroes of the Storm být lepší hrou a doufáme, že i nadále se s námi budete dělit o feedback.

GL HF a uvidíme se v Nexu!



Naposledy upravil/a Itharael 02.08.2014 v 01:59:48.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet