Ana, Veteran Sniper

  ana    overwatch    shrike   

Příběh

Ana, Veteran Sniper, je jedna ze zakládajících členů týmu Overwatch, využívá svých dovedností a znalostí k obraně těch, na kterých jí záleží. Stejně jako její dcera Fareeha Amari - Pharah, byla narozena se symbolem (ochrany) "Eye of Horus".

 

Ana je považována za jednoho z nejnebezpečnějších odstřelovačů na světě. Za život,  který vezme, si udělá zářez na své pušce.

Když "Omnic Crisis" těžce zasáhla Egypt, museli se ostatní spolehnout na bezpečností jednotku elitních odstřelovačů. Mezi nimi byla i Ana, která byla považována za jednu z nejlepších ve svém oboru. Stala se jednou ze zakládajícíh členů týmu Overwatch, který úspěšně ukončil válku.

 

Po úspěšné operaci Overwatch, Ana několik roků sloužila u Jacka Morrisona (Soldier: 76). Její dcera chtěla vstoupit do týmu také, ale toho se Ana bála a byla proti tomu. Tak vznikl spor mezi matkou a dcerou. Ana byla aktivní až do svých padesáti let, do doby než si mysleli, že umřela při osvobozování rukojmí, v operaci známé také jako "Widowmaker".

 

Ve skutečnosti Ana útok přežila, jen ji o pravé oko připravila Widowmaker. Během svého zotavování se nechtěla zapojit do konfliktu, ale také si uvědomovala, že nemůže jen tak sedět a dívat se, jak trpí nevinní lidé. Znovu se přidala k boji, aby ochránila své nejbližší, na kterých jí záleží. 

 

Vlastnosti

Support
Ranged

HP: 1749
HP Regen: 3,64 

Mana: 500
Mana Regen: -
Attack Damage: 31
Attack Speed: 1,33

Ability

Trait

Shrike

(Trait) Shrike

 Základní útoky aplikují Dose a otráví cíl, který obdrží další 44 poškození po dobu 5 sekund. Po sobě jdoucí základní útoky otrávení zesilují (stackují) až pětkrát.  Ana má také delší dosah základních útoků než většina hrdinů.

Základní ability

HealingDart

(Q) Healing Dart

Vystřelí šipku cílovým směrem a vyléčí prvního přátelského zasaženého hrdinu za 250 bodů. 
Cooldown: 2 sekundy         Cena: 15 Mana     
Healing Dart

BioticGrenade

(W) Biotic Grenade

Ana hodí granát, který zasáhne cílovou oblast. Zasažení přátelštví hrdinové jsou vyléčeni za 150 bodů a získají 25% bonus k dalšímu obdrženému léčení po 3 sekundy. Zasažení nepřátelští hrdinové obdrží 60 poškození a 100% redukci léčení po 2 sekundy.
Cooldown: 16 sekundy         Cena: 50 Mana     
Biotic Grenade

SleepDart

(E) Sleep Dart

Vystřelí šipku, která uspí (Sleep) prvního zasaženého hrdinu. Ten je neschopný jakékoliv akce po 3 skeundy, nebo do prvního obdrženého poškození.
Cooldown: 14 sekund         Cena: 50 Mana     
Sleep Dart

Heroic ability

NanoBoost

(R) Nano Boost

Přátelskému hrdinovi obnoví 200 bodů many. Na 8 sekund zvýší poškození abilitami (Spell Power) o 30 % a obdrží bonus 150 % k dobíjení cooldownů.
Cooldown: 50 sekund         Cena: 40 Mana     
Nano Boost

EyeOfHorus

(R) Eye of Horus

Ana zaujme odstřelovací pozici. Získá schopnost vystřelit 8 speciálních střel s neomezeným dosahem. Kulky zasáhnout prvního hrdinu nebo nepřátelskou budovu v cestě. Pokud zasáhne přátelského hrdinu, vyléčí ho za 300 bodů. Nepřátelského hrdinu zraní za 175 bodů a nepřátelským budovám způsobí poloviční poškození. 

(V této pozici se nelze hýbat a nelze jí přerušit, dokud Ana nezemře nebo nevystřelí všech 8 střel.)
Cooldown: 60 sekund         Cena: 75 Mana     

Eye of Horus

Talenty

1

Grenade Calibration (W)

!Quest: Zasáhni nepřátelské hrdiny pomocí Biotic Grenade.
!Reward: Po zasažení 10 hrdinů, Biotic Grenade způsobuje o 75 % větší poškození za každého zasaženého (přátelského i nepřátelského) hrdinu.

!Reward: Po zasažení 20 hrdinů, trvání Biotic Grenade na spojencích je navýšeno ze 3 sekund na 12 a jeho dosah léčení je návyšen o 100 %.

Piercing Darts (E)

!Quest: Zasáhni hrdiny pomocí Sleep Dart.

!Reward: Po zasažení 10 hrdinů bude Sleep Dart procházet prvním zasaženým hrdinou a zasáhne také hrdinu za ním. Dosah šipky je navíc navýšen o 50 %.

!Reward: Po zasažení 20 hrdinů bude Healing Dart procházet prvním zasaženým hrdinou a zasáhne také hrdinu za ním. Dosah šipky je navíc navýšen o 50 %.

Detachable Box Magazine (Trait)

!Quest: Nastřádej 5 stacků Dose na nepřátelském hrdinovi.
!Reward: Po pátém nastřádaní maximálního počtu stacků Dose na hrdinech působí Dose o 50 % větší poškození při 5 stacích.

!Reward:Po patnáctém nastřádaní maximálního počtu stacků Dose na hrdinech odemkne schopnost Active Reload. Ta může být aktivována k okamžitému získání tří nábojů Healing Dart.

4

Air Strike (W) (Active)
Aktivací umožní použít Biotic Grenade s o 275 % větším dosahem, avšak granátům hozeným tímto způsobem trvá 4 sekundy, než dopadnou.

Overdose (Trait)
Zasažení nepřátel pomocí Sleep Dart nebo Biotic Grenade aplikuje 2 stacky Dose.

Aim Down Sights (D)

Shrike lze aktivovat k dosažení větší viditelnosti (o 112,5 %) a dosahu základního útoku o 2, avšak snižuje rychlost pohybu Any o 20 %. Trvá do zrušení.

7

Temporary Blindness (E)
Po skončení efektu spánku (Sleep) je cíl navíc na 2 sekundy oslepen (Blind).

Mind-Numbing Agent (Trait)
Každý stack Dose, který na sobě hrdina má, způsobuje redukci 15 % k udělování poškození abilitami (Spell Power) nepřátelského hrdiny.

Debilitating Dart (Active)
Aktivací umožní vystřelit šipku, která zasáhne prvního nepřátelského hrdinu v cestě a sníží mu poškození, které je schopen udělit, o 50 %. Cooldown: 45 sekund

10

Nano Boost (R)
Přátelskému hrdinovi obnoví 200 bodů many. Na 8 sekund zvýší poškození abilitami (Spell Power) o 30 % a obdrží bonus 150 % k dobíjení cooldownů.
Cooldown: 50 sekund         Cena: 40 Mana   

Eye of Horus (R)

Ana zaujme odstřelovací pozici. Získá schopnost vystřelit 8 speciálních střel s neomezeným dosahem. Kulky zasáhnout prvního hrdinu nebo nepřátelskou budovu v cestě. Pokud zasáhne přátelského hrdinu, vyléčí ho za 300 bodů. Nepřátelského hrdinu zraní za 175 bodů a nepřátelským budovám způsobí poloviční poškození. 

(V této pozici se nelze hýbat a nelze jí přerušit, dokud Ana nezemře nebo nevystřelí všech 8 střel.)
Cooldown: 60 sekund         Cena: 75 Mana

13

Speed Serum (Q)
Healing Darts navíc přidává bonus 25 % k rychlosti pohybu přátelskému hrdinovi na 2 sekundy.

Purifying Darts (Q)
Healing Darts odstraní některé negativní efekty z přátelského hrdiny, jako Root a Slow, a pokud se tak stane, vyléčí je o 20 % více než normálně.

Smelling Salts (Q)
Healing Darts odstraní omráčení (Stun) z přátelského hrdiny, a pokud se tak stane, přátelský hrdina navíc získá 50% bonus k redukci obdrženého poškození (50 Armor) na 2 sekundy.

16

Sharpshooter (Q)
Léčení z Healing Dart je o 5 % větší pokaždé, kdy šipka zasáhne přátelského hrdinu, až do maxima 50 %. Tento bonus se resetuje, pokud se nepodaří hrdinu zasáhnout.

Concentrated Doses (Q)
Zvyšuje léčení Helaing Dart o 10 % za každý aktivní stack Dose na nepřátelských hrdinech.

Contact Healing (W)
Biotic Grenade léčí o 30 % více za každého zasaženého (přátelského i nepřátelského) hrdinu.

20

Nano Infusion (R)

Hrdinové, kteří jsou pod vlivem Nano Boost, se léčí za 50 % uděleného poškození schopnostmi (Spell Damage).

Balistic Advantage (R)
Střely Eye of Horus po dopadu způsobí explozi. Ta léčí přátelské hrdiny za 300 bodů a nepřátelům způsobuje 150 poškození. 

Somnolent Doses (Trait)
Po nastackování Dose na maximum (5) jsou nepřátelé na 2 sekundy uspáni (Sleep).

Dynamic Shooting (Pasivní)
Základní útoky zvyšují rychlost útoků o 10 % na 4 sekundy, až do maxima 100 %. 

Custom Optics (D)
Zvyšuje dosah základních útoků Aim Down Sight ze 2 na 4.

Skiny

Základní skin

 

Burnished Ana

 

Midnight Ana

 

Twilight Ana

 

Medic Ana

 

Sunset Ana

 

Shrike Ana

Rescue Shrike Ana

 

Aquamarine Shrike Ana

 

Stealth Shrike Ana

 

Agent Shrike Ana

 

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet