Tassadar rework a další novinky

  reddit    novinky    tassadar   

Před pár týdny došlo k dlouho očekávanému reworku Chena. Mnoho hráčů již delší čas volá po přepracování protosského templáře, Tassadara. Jeden z požadavků ovšem zní: "Neberte Tassadarovi Force Wall!"  Zdá se, že Blizzard hráče vyslyšel, David Warner se na Redditu podělil o pár novinek.

David Warner zdroj

Ještě nejsme připraveni představit kompletní Tassadarův rework, ale něco snad prozradit můžu.

 

Současný plán je, že Force Wall bude základní dovedností místo Dimensional Shift. Ten se přesune do talentového stromu. Force Wall byla sice sama o sobě použitelná dovednost, ale máme za to, že je nutné, aby prošla několika změnami, včetně úpravy Cooldownu, trvání, Mana cost, dosahu a času potřebného k "postavení." Je potřeba, aby byla na úrovni základních dovedností. V kitu je stále talent Force Barrier, je trochu upraven směrem dolů. Tassadar dostane nové talenty.

 

Což vede k jedné věci: Tassadar má jednu pozici pro Heroic dovednost prázdnou! Nechť započnou spekulace! *muahahaha*

Hráči se nenechali dvakrát pobízet a skutečně začali spekulovat a zakládat nová vlákna. Redditor u/Dark_Magicion přednesl několik svých návrhů zakládajících se na kitu Tassadara ze Starcraftu, jedna z možností byla Hallucination.

David Warner zdroj

Chtěl jsem do Tassadarovo kitu dostat dovednost Hallucination. Ale až moc se podobala Ultimate Evolution (Abathur), nebo klonům, které můžeme najít u Novy, či Samura. Tassadarovi zůstane v talentech lehce upravená verze Oracle, což znehodnocuje použití Hallucination jako scouting nástroje. Strávil jsem několik dní experimentováním s Hallucination jako aktivního kouzla, které by posiloval základní dovednosti, ale ve hře to nefungovalo tak dobře, jak jsem si představoval. Po aktivaci Hallucination by vaše další základní kouzlo další součást. Tassadar by v místě dopadu kouzla vytvořil halucinaci, teleportoval by se na krátkou vzdálenost ve směru halucinace a pak by on i Halucinace dokončili základní útok. Zní to a vypadá to hustě, ale má to několik zásadních háčků. Nakonec se Hallucination ani nedostala do testování.

Po propuštění spousty zaměstnanců Blizzardu a velké redukci Heroes týmu se pravidelně objevují dotazy, zda se dočkáme nějakých novinek. Sami jste si mohli všimnout, že kadence zpráv od začátku roku je naprosto minimální. Byli jsme zvyklí na pravidelný přísun hrdinů, map, novinek, ale dva hrdinové za půl roku hovoří za vše. Snad proto Brett Crawford prozradil, na čeho bychom se letos mohli dočkat.

Brett Crawford zdroj

Pracujeme na hodně věcech, tým je nadšený a těší se, až vám vše ukáže. Zde je krátký seznam toho, na čem v tuto chvíli děláme:

  • Nový obsah (hrdinové, skiny, mounti, spreje).
  • Úpravy Battlegroundů
  • Sezóny ve Storm League
  • Přepracování některých hrdinů
  • Změny v herních systémech
  • Balancování
  • ARAM mód
  • Automatické přihlášení do fronty, pokud jste byli odhlášeni
  • Hero Mastery

 Brett Crawford se "zastavil" i ve vlákně od u/stormdrinker. Stormdrinker se ptal po funkci "Předvybraných talentů." Naznačil, že by bylo skvělé mít funkci, kvůli které byste si předvybrali talenty, abyste nemuseli ztrácet čas, např. uprostřed boje.

Brett Crawford zdroj

Na tohle se naši UI inženýři vyloženě těší, snad se nám v blízké budoucnosti na tuto fičuru povede získat nějaký čas.

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet