Storm The Scene - Přihlašovaní

Dlouho očekávaný formulář k přihlášení do projektu Storm The Scene je tu! Všichni, co jste se hlásili přes sociální síť Facebook v Heroes of the Storm CZ/SK skupině pod příspěvkem Jana Lesenka nebo Petra Šokina, jste již v databázi. Není tedy nutno vyplňovat tento formulář znovu!

Formulář je poměrně jednoduchý a chceme od vás pouze základní informace, které nám pomohou přiřadit vás do správného týmu. Neradi bychom vás dávali do skupiny, která neodpovídá vašemu skillu nebo věku. Zároveň se snažíme, aby všichni členové týmu měli čas na hraní ve stejnou denní dobu.

Již v neděli 11. 10 vznikly první týmy, jejichž hráči byli osloveni. Další očekávejte v brzké době. Budete kontaktováni pomocí vašeho battle.net účtu. Prosíme o vaši trpělivost! To, že jsme nekontaktovali zatím právě vás, znamená, že pro vás hledáme vhodnější spoluhráče, než které máme doposud k dispozici. Pro vaše dobro nám pomozte a sdílejte tento projekt mezi své známé, kamarády nebo spoluhráče z jiných her. Čím větší počet lidí budeme mít, tím větší šance je tu právě pro vás na dokonalejší tým!

 

Můžete také využít tento odkaz.

Role: Dostalo se k nám, že spoustu lidí neví, co přesně myslíme pod pojmem role a proč jsou na výběr možnosti jako FLEX. Všichni známe označení hrdinů, které používá Blizzard, ale toto označení přesně neodpovídá týmovým rolím – tedy tomu, co se od vás v týmové hře očekává.

Příklad: League of Legends - AD Carry, Support, Mid, Top, Jungle. Označení podle linek, kde se nacházíte a přesně stanovené METAGAME.

Dota - Main Carry, Midlane, Offliner/Hard lane / Sucide lane, off-support, hard support). Rozdělení dle peněz, které je daná role schopna získat. Například hard support má jen boty a wardy celou hru.

A konečně náš Heroes of the Storm - main carry, tank, support, flex (někdy také rozděleno na ranged / melee flex). Heroes má přesně dané jen 3 role pro správné fungovaní teamu. Čtvrtá se značí jako flex, tedy flexibilní hráč.

Vysvětlení Heroes of the Storm rolí:

- Main Carry: Hlavní damager teamu a vždy RANGED! Nejčastěji hraje assassiny na dálku.

Hrdinové: Jaina, Kael‘thas, Raynor, Valla. Ano je jich málo, ale tak to je v současném stavu hry. Main Carry většinou hraje Kael‘thase a Jainu dokola.

 

- Tank: Neboli iniciátor soubojů. Musí vydržet nápor a ustát přední linii. Takže hráč této role nejčastěji hraje Warriory.

Hrdinové: Johanna, Leoric, Muradin a další, ale toto jsou teď nejsilnější tanci. Samozřejmě začneme vidět více Chena a Stitchese, ale pro uvedení přikladu a pochopení pro vás stačí výčet těch základních.

 

- Support: Toto označení máme i přímo ve hře, proto není třeba ho moc vysvětlovat. Váš úkol je udržet tým naživu.

Hrdinové: Uther, Rehgar, Monk, Malfurion…

 

- Flex: Nejzajímavější role ze všech. V jednoduchosti ten, kdo hraje všechno. Heroes of the Storm díky své rozmanitosti map vyžaduje různé týmové kompozice a FLEX hráči by měli být schopni zahrát vše. Nebojte se, když nemáte všechny postavy koupené. Ale pokud mezi vaše nejhranější patří Azmodan, Abathur, Tychus, Sonya, Zeratul, Nova nebo Tyrande patříte mezi FLEX! Někdy se role rozděluje ještě na Ranged a Melee flex.

Ranged flex: Tassadar, Azmodan, Abbathur, Sylvanas, atd.

Melee flex je člověk, co hraje off-tanky a melee assasiny (Arthas, Sonya, Kerrigan, Thrall…).

Klidně nám do poznámky napište, pokud jste flex, jaké hrdiny máte rádi a jestli jste ranged nebo melee flex.



Naposledy upravil/a Fredrik 12.10.2015 v 16:19:58.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

marcobhn 14.10.2015 10:36

kolko teamov sa uz poskladalo ?

Fredrik 12.10.2015 21:53

Vlada8
Mohu se někde podívat, kdo se už přihlásil, kdybych třeba chtěl se seznámit s jinými hráči, než jen ty v mé skupině?
Údaje pak dáme k dispozici dál. Ale určitě v nějaké pozměněné formě - např jen rank a battleTag, ať se nedostanou ostatní údaje bůh ví kam.

Vlada8 12.10.2015 13:38

Mohu se někde podívat, kdo se už přihlásil, kdybych třeba chtěl se seznámit s jinými hráči, než jen ty v mé skupině?

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet