Představení hrdiny - Sergeant Hammer

Čtvrtým hrdinou, kterého si v této sérii přiblížíme, je Sgt. Hammer. Tento hrdina je inspirovám Siege tankem ze světa Starcraftu, stejně jako tam, i v Heroes bude Siege tank velmi nemobilní, ale také docela silný.

1. abilita

Jeho první schopností je Siege Mode, který jistě každý hráč Starcraftů moc dobře zná. Stejně jako Terranská jednotka, i Sgt. Hammer se při použití Siege módu "přetransformuje" na střílející pevnost. Při použití se jeho dosah rapidně zvětší a jeho útoky dávají zranění do více cílů. Tahle schopnost je velmi silná, musí se však používat s rozmyslem, jelikož dokud je tento mód aktivní, tank se nemůže hýbat. Pokud tedy hráč zvolí nevhodnou pozici, nejspíš na to velmi rychle doplatí.
Sgtham2

2. abilita

Druhou abilitou je knock-back. Při použití Hammer odhodí nepřátelského hrdinu pryč od sebe. Tahle schopnost bude mít více využití, a to jak defenzivní, tak ofenzivní, může se vám stát, že vám i spojencům zachrání život nebo pomůže zabít nepřítele.

3. abilita

Třetí schopností je položení tří min, které se "rozeběhnou" na nepřítele, který se ocitne moc blízko. Při kontaktu vybuchnou a zraní nepřítele. Na rozdíl od Starcraftů, v Heroes budou tyhle miny vidět bez toho, aby nepřítel potřeboval jakýkoli detektor.

Heroická abilita

Heroickou schopnost má Hammer jen jednu, za to však pořádně silnou. Umožňuje mu vystřelit obrovskou raketu, která pak letí přes celou mapu a zraňuje nepřátele, které trefí. Tahle schopnost se bude dát využít jak k doražení utíkajícího nepřítele, tak k jistě velmi silnému AoE na začátku boje.
Sgtham2

Heroic Trait

Heroic Trait umožní Sgt. Hammerovi zvýšit svůj movement speed. Bohužel ještě se přesně neví v jaké situaci tento speed dostane. Každopádně tahle schopnost bude pro velmi nemobilního hrdinu velmi důležitá, pokud má přežít útoky assassinů.

Souhrn:

Sgt. Hammer bude zaměřený hlavně na boje více hrdinů. Díky jeho setu abilit bude schopen udělit obrovské zranění do více cílů najednou, každý hráč si ale musí dát pozor, aby to nepřehnal s agresivitou, na to by pak totiž mohl dost rychle doplatit.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet