Ranked projde změnami

  ranked    mmr   

Server Destructiod měl možnost vyzpovídat Lead Game Designer Bretta Crawforda ohledně Qhiry, ale i chystaných změn pro Ranked hry. Odteď budou ranked body spjaty s hráčovým MMR. Placement zápasů už nebude 10, ale pouze jen tři. Už nebudete vystaveni demoralizujícím demotion hrám, stejně tak se nesetkáte s promotion hrami. Blizzard chce, aby hráči hráli, místo toho, aby přestali, když jim hrozí sezazení na nižší rank. Team Leader (ten, který banuje) bude vybrán na základě ranku a MMR. Decay (jak rychle ztrácíte rank, když nehrajete) se mění, nově bude decay na ranku Diamond 5 a vyšších. Tyto změny dorazí 6. srpna. Brett Crawford k tomu říká:

Brett Crawford zdroj

Původně jsme chtěli přijít na to, jak udělat zážitek z Ranked her tak, aby se bavila jak skupina přátel snažících se dostat na vyšší rank, tak jednotlivci snažící se dokázat, že právě oni jsou nejlepší na světě. Mít dva systémy, Hero League a Team League, nebylo ideální. Rozdělovalo to komunitu a způsobovalo to zmatky, hlavně mezi nováčky.

Proto se zrodila Storm League, která kombinovala Hero League a Team League. Crawford říká, že ještě nejsou s Ranked systémem hotoví, pořád si berou k dobru zpětnou vazbu. Vývojáři stále hledají způsob, jak udělat kompromis ve velikosti skupin pro Master a Grandmaster, chtěli by je omezit na solo a duo, doufaje, že to nezpůsobí zmatky.

 

Dočkáme se i dalších, zatím neoznámených novinek. Jak tyto změny přijme komunita? Na papíře vypadají skvěle, a nejspíš zažehnou zájem hráčů na nižších rancích. Všichni, kdo hrají Heroes ví, že Blizzard měl tyto změny implementovat již dávno, takže "uvidíme."


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet