Finální fáze technické alfy!

Blizzard dnes nečekané oznámil další, finální fázi technické alfy. Nová fáze přinese několik dobrých, ale i špatných zpráv. Pojďte se s námi podívat na kompletní překlad oficiálního oznámení. 

Blizzard zdroj

Hráči v alfě dostanou na týden všechny hrdiny

Herní obchod se uzavře 22. září, přesně v ten moment již nebudou moct hráči utratit své goldy nebo reálné peníze. Nicméně nechceme vás omezit při výběru hrdinů, proto jsme se rozhodli zpřístupnit všech 29 hrdinů po dobu jednoho týdne, než se vypnou servery.

Kompletní Wipe účtů

Týden po vypnutí herního obchodu se vypnou i servery. Heroes of the Storm bude nedostupné více jak týden. Během té doby se resetují vaše účty. Jakmile se vrátíte zpátky do Nexu, budete začínat od nuly s úplně novým účtem. To znamená, že po přihlášení nenajdete na svém účtu nic, co jste prozatím nahráli nebo získali.

Veškeré platby za reálné peníze vám budou vráceny na váš battle.net balance, takže si budete moct koupit znovu váš oblíbený skin, Bundle, mounta nebo hrdinu. Jako bonus jsme připravili pro všechny, kteří si koupili něco za reálné peníze, speciálního Wonder Billie mounta!

Plánujeme, že tohle bude finální Wipe Heroes of the Storm účtů a s tím i spojené vrácení peněz zpět na battle.net balance. Chceme zabránit tomu, aby se v budoucnu opakoval ještě nějaký Wipe, ale prozatím vám to neslíbíme, protože nevíme, jak bude vývoj hry pokračovat a jestli nebude potřeba ještě nějaký Wipe. Pokud ano, tak vám dáme vědět dlouho dopředu. Co vám ale můžeme slíbit je, že veškeré nákupy, které provedete, vám již na účtu zůstanou. Takže všechny hrdiny, Bundly, mounty, skiny už s jistotou můžete nakoupit a můžete vědět, že o ně nepřijdete.

Změny v Battle.net klientu a regionech

Jakmile bude hra zpátky online, všichni hráči budou přesunuti zpět do svých „domácích“ Battle.net regionů. K této události se váže i několik změn:

Ztratíte přístup ke kamarádům, které jste si přidali v Heroes of the Storm. Nicméně, můžete si je přidat do klasického Battle.net Friend listu, který používáte v ostatních hrách od Blizzardu.

Vaši přátelé z jiných Blizzardích her uvidí, že hrajete Heroes a budete moct mezi sebou komunikovat.

Upozorňujeme, že někteří vaši přátelé můžou být v jiném regionu, než vy. V tom případě nebude možné si jej přidat do vašeho Battle.net Friend listu.

Věřte, že se toho ve vývoji Heroes děje opravdu hodně, ale práce nemusí být ihned vidět. Tato nová fáze je významný krok pro Heroes of the Storm. Děkuje všem, kteří se podíleli na testování této části alfa verze, a oceňujeme vaši trpělivost během vývoje hry. Doufáme, že se s vámi uvidíme i příští pondělí, kdy se finální fáze alfa testování spustí. 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Sdvillhit 06.05.2021 15:08

<a href=https://chimmed.ru/>sensientessentialoils com</a>
Tegs: sensientessentialoils.com https://chimmed.ru/

<u>Zeolyst International</u>
<i>Zymo Research</i>
<b>aapptec</b>

Invilllat 31.03.2021 17:29

<a href=https://www.hotelhot.ru/23-moskva?start=45>снять койко место пионерская</a>
Tegs: снять койко место пл.ильича https://www.hotelhot.ru/koiko-mesto

<u>снять общежитие фирсановка</u>
<i>снять общежитие фирсановская</i>
<b>снять общежитие фонвизинская</b>

Invillhit 19.03.2021 17:09

<a href=https://videnie.org/services/love-privorot/>белый приворот</a>
Tegs: любовная магия https://videnie.org/services/love-magic/

<u>снятие порчи</u>
<i>приворот</i>
<b>гадалка</b>

Invillhit 10.02.2021 12:03

<a href=https://videnie.org/study/study-vision/>экстрасенс</a>
Tegs: белый приворот https://videnie.org/services/love-privorot/

<u></u>
<i></i>
<b></b>

Invillhit 01.02.2021 18:14

<a href=https://videnie.org/study/reiky/>обучение рейки</a>
Tegs: лечение алкоголизма гипнозом https://videnie.org/services/non-alcohol/

<u></u>
<i></i>
<b></b>

ZuvilsNus 26.01.2021 13:58

<a href=https://chimmed.ru/products/test-mixture-2-for-apolar-capillary-colu-id=1295086>TEST MIXTURE 2 FOR APOLAR CAPILLARY COLU купить онлайн</a>
Tegs: 1-NAPHTHYLACETIC ACID PESTANAL купить онлайн https://chimmed.ru/products/1-naphthylacetic-acid-pestanal-id=1295087

<u>ESIRNA TARGETING MOUSE TMEM135 ESIRNA1 купить онлайн</u>
<i>ZIRCONIUM FOIL NOT LIGHT TESTED 25X2 купить онлайн</i>
<b>ESIRNA TARGETING MOUSE TMEM135 ESIRNA1 купить онлайн</b>

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet